Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit jotka tuottavat parhaiten Suomen ilmastossa

Maahantuomme, myymme ja asennamme aurinkoenergiajärjestelmiä aina asiakkaan tarpeen ja budjetin mukaan. Suosituin maahantuomistamme paneeleista on Jinko Solar on maailman johtava aurinkopaneelivalmistaja, joka on tuonut markkinoille N-tyyppiset aurinkopaneelit. N-tyyppinen paneeli on uudenajan aurinkopaneeli, joka eroaa huomattavasti vanhasta P-tyypin paneelista.

Viisi syytä valita Suomeen N-tyyppiset aurinkopaneelit:

1. Korkea hyötysuhde: N-tyyppiset paneelit ovat suunniteltu maksimoimaan auringon säteilyn niiden korkean hyötysuhteen ansiosta. Ne pystyvät tuottamaan enemmän sähköä pienemmästä pinta-alasta verrattuna perinteisiin aurinkopaneeleihin.

2. Parempi heikossa valaistuksessa: N-tyyppiset paneelit suoriutuvat paremmin heikossa valaistuksessa ja varjossa, mikä tekee niistä hyviä vaihtoehtoja alueille, joilla aurinko paistaa epäsäännöllisesti tai varjojen vaikutus on merkittävä.

3. Korkea lämpötilakestävyys: N-tyyppiset paneelit kestävät korkeita lämpötiloja paremmin kuin perinteiset paneelit, mikä auttaa ylläpitämään suorituskykyä.

4. Pidempi käyttöikä: N-tyypin paneelit on suunniteltu kestämään kauemmin, mikä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja parempaa sijoituksen tuottoa.

5. Suorituskyky säilyy pitkään: N-tyyppiset paneelit eivät ole muiden paneelien tavoin yhtä alttiita PID-ilmöön (Potential-Induced Degradation), mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät suorituskykynsä paremmin ajan myötä.

Kaiken kaikkiaan N-tyyppiset aurinkopaneelit tarjoavat monia etuja tehokkuuden, luotettavuuden ja käyttöpaikan sijainnin suhteen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon aurinkoenergian tuotantoon.

Tutustu N-tyypin aurinkopaneelin tuotetietoihin alta.
Myymme myös P-tyypin yksi kiteisiä paneeleita ja muita merkkejä.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika!

Asiantuntijamme kartoittaa kohteesi ja tarpeesi huolellisesti ja tekee tarkan tarjouksen.
Maksuton suunnitteluaika, pitää sisällään seuraavat asiat:
R
Tapaaminen toiveesi mukaan kohteessasi, etänä tai puhelimessa
R
Tarvekartoitus, suunnittelu ja mittaus
R
Asiantuntija esittelee kohteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut
R
Tarkka tarjouslaskelma
Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä.

Meiltä myös älykäs hybridi-invertteri

jonka avulla voit muun muassa ladata edullista pörssisähköä yöllä ja käyttää sitä silloin kun sähkön hintapiikit on korkeimmillaan

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.