Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat ​saavuttaneet suuren suosion viime vuosina, eikä syyttä. Paneeleiden laatu ja tuotto ovat parantuneet paljon, samaan aikaan kun hinnat ovat laskeneet.

Lisäksi huoli planeettamme hyvinvoinnista huolestuttaa ihmisiä ja aurinkopaneelit ovat helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeämme – parempi tulevaisuus jälkipolvellemme.

Käytämme vain korkealaatuisia, Scanoffice Oy:n maahantuomia Canadiansolar ja ZNShinesolar aurinkopaneeleita. Paneeleiden värit ovat syvän sininen tai musta.

Mitoitus

Ammattilaisemme mitoittavat teille kanssanne sopivan määrän aurinkopaneeleita. ​Sähkönkulutus tarkistetaan sähkölaskustanne ja tämän jälkeen valitaan hyvä asennuspaikka ja sopiva määrä paneeleita.

Asennuspaikka ja suuntaus

Paras sijoituspaikka aurinkopaneeleille ovat niiden sijoittaminen katolle ja suunnata ne etelään. Erittäin hyvän tuoton saa myös, kun paneelit sijoitetaan kahdessa osassa, itään ja länteen. Tämä on mahdollista, koska paneelimme voidaan asentaa kahteen ryhmään.

Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana. Heikkotasoiset paneelit menettävät ​jopa yli 30% tuotostaan vähäisestäkin varjostuksesta. Paneelimme ovat jaettu pieniin osiin ja varjostus aiheuttaa vain pienen tehon laskun.

Takuu ja käyttö

Lue lisää
​Invertterillä on 10 vuoden tehdastakuu ​joka on markkinoiden pisin. Paneeleiden ​rakenteellinen takuu on 12 vuotta ​ja lineaarinen tuottotakuu 30 vuotta.

Kotimaisten kattokiinnikkeiden takuu on peräti 30 vuotta.

Laitteisto on tietenkin suomenkielinen ja helppo käyttöinen. Lisäksi aurinkopaneeleiden tuottoa voitte seurata ​invertterin näytöstä tai omasta puhelimestanne.

Asiakastyytyväisyys

Lue lisää
Varmistamme tyytyväisyytenne soittamalla teille tai käymällä luonanne. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja siksi palvelemme teitä myös asennuksen jälkeen kaikissa mahdollisissa asioissa.

Tuotto

Optimaalinen tuotto aurinkopaneeleista saadaan, kun sähkönkulutus on oikeassa suhteessa paneeleiden tuottoon verrattuna. Mitä enemmän käytät paneeleiden tuottamasta sähköstä, sitä enemmän saat hyötyä ja pienennät sähkölaskuasi huomattavasti.

”Aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on erittäin hyvä, noin 8 – 14 % – puhtaana käteen.”

Sähkön hinnan ja sähkön siirtohintojen noustessa aurinkopaneeleiden rahallinen tuotto kasvaa joka vuosi. Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana noin 40 – 80 % riippuen sopimuksesta (yösähkö, kausisähkö jne.).

Tämän päivän sijoitus tuottaa yhä enemmän vuosi vuodelta – mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi.

Harkitsetko aurinkoenergiaan siirtymistä?

Olet juuri oikeassa paikassa.

Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman kartoituksen ja suunnittelun merkeissä.

Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Harkitsetko aurinkoenergiaan siirtymistä? Olet juuri oikeassa paikassa!
Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman Aurinkoenergiakartoituksen merkeissä!
Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.