Aurinkopaneelit säästää rahaa&luontoa

Aurinkopaneelit tuottaa 100% varmasti joka vuosi

Sähkön hinta nousee jatkuvasti, sijoita aurinkopaneeleihin ja anna oman aurinkovoimalasi tuottaa sähköä ilmaiseksi 25 vuoden tuottotakuulla.

Aurinkopaneelit ovat ​saavuttaneet suuren suosion viime vuosina, eikä syyttä. Paneeleiden laatu ja tuotto ovat parantuneet paljon, samaan aikaan kun hinnat ovat laskeneet.

Huoli planeettamme hyvinvoinnista huolestuttaa ihmisiä ja aurinkopaneelit ovat helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeämme – turvataan yhdessä parempi tulevaisuus jälkipolvellemme.

Maksuton suunnittelu

Ammattilaisemme mitoittavat teille kanssanne sopivan määrän aurinkopaneeleita. ​Sähkönkulutus tarkistetaan sähkölaskustanne ja tämän jälkeen valitaan hyvä asennuspaikka ja sopiva määrä paneeleita.

Asennuspaikka ja suuntaus

Paras sijoituspaikka aurinkopaneeleille ovat niiden sijoittaminen katolle ja suunnata ne etelään. Erittäin hyvän tuoton saa myös, kun paneelit sijoitetaan kahdessa osassa, itään ja länteen. Tämä on mahdollista, koska paneelimme voidaan asentaa kahteen ryhmään.

Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana. Heikkotasoiset paneelit menettävät ​jopa yli 30% tuotostaan vähäisestäkin varjostuksesta. Meillä paneelit on suunniteltu (half cut-teknologian ansiosta) niin, ettei teho pääse laskemaan.

Takuu ja käyttö

Lue lisää

​Invertterillä on 10 vuoden tehdastakuu ​joka on markkinoiden pisin. Paneeleiden ​rakenteellinen takuu on 12 vuotta ​ja lineaarinen tuottotakuu 25-30 vuotta.

Kotimaisten kattokiinnikkeiden takuu on peräti 30 vuotta.

Laitteisto on tietenkin suomenkielinen ja helppo käyttöinen. Lisäksi aurinkopaneeleiden tuottoa voitte seurata ​invertterin näytöstä tai omasta puhelimestasi.

Asiakastyytyväisyys

Lue lisää
Varmistamme tyytyväisyytenne soittamalla teille tai käymällä luonanne. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja siksi palvelemme teitä myös asennuksen jälkeen kaikissa mahdollisissa asioissa.

Tuotto

Optimaalinen tuotto aurinkopaneeleista saadaan, kun sähkönkulutus on oikeassa suhteessa paneeleiden tuottoon verrattuna. Mitä enemmän käytät paneeleiden tuottamasta sähköstä, sitä enemmän saat hyötyä ja pienennät sähkölaskuasi huomattavasti.

”Aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on erittäin hyvä, noin 8 – 20 % – puhtaana käteen.”

Sähkön hinnan ja sähkön siirtohintojen noustessa aurinkopaneeleiden rahallinen tuotto kasvaa joka vuosi. Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana yli 100% riippuen sopimuksesta (yösähkö, kausisähkö jne.).

Tämän päivän sijoitus tuottaa yhä enemmän vuosi vuodelta – mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi.

Harkitsetko aurinkoenergiaan siirtymistä?

Olet juuri oikeassa paikassa.

Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman kartoituksen ja suunnittelun merkeissä.

Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Harkitsetko aurinkoenergiaan siirtymistä? Olet juuri oikeassa paikassa!
Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman Aurinkoenergiakartoituksen merkeissä!
Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.