Ikkunaremontti

Ikkunaremontti kotimaisilla Piklas-ikkunoilla

Me tiedetään, että pelkkä ikkunaremontin ajattelu saa monille helposti hartiat korviin ja hikipisarat otsalle. Nyt voit kuitenkin ottaa ihan rennosti. Me hoidetaan ikkunaremontti vankalla ammattitaidolla – oli se sitten miten suuri tai pieni tahansa.

Ikkunaremontti

Ikkunaremontti asiantuntevasta suunnittelusta huolelliseen asennukseen

Pääsemme helpoiten laskemaan tarjousta kun otat meihin yhteyttä. Meiltä yhteydenottoosi vastaa pikimmiten alueestasi vastaava myyntiedustaja, jonka kanssa katsotte yhdessä teille molemmille sopivan päivän ja ajan, jolloin asiantunteva myyntiedustajamme voi tulla mittaamaan ja suunnittelemaan juuri teidän kohteeseen sopivat ikkunat.

Piklas-ikkunat täyttävät nykyaikaiset rakennusmääräykset ja kestävät erittäin hyvin Suomen vaihtelevia sääoloja. Ikkunoihin on valittavissa useita eri ominaisuuksia ja lisävarusteita joiden tarpeen pääsemme yhdessä kartoittamaan jo maksuttomassa suunnitteluvaiheessa. Paikan päällä nähdään paremmin millainen ikkuna olisi mihinkin aukkoon järkevä niin käytettävyyden, äänieristyksen, energiatehokkuuden kuin asumismukavuuden kannalta. Meillä on käytössä Piklaksen myyntiohjelma, jonka avulla voimme kertoa heti valittujen ominaisuuksien hintavaikutuksista.
Laajasta sävyvalikoimasta päästään valitsemaan huonekohtaisesti sisälle sisustukseen sopiva sävy ja ulkopuolelle arkkitehtuuriin sopiva sävy. 

Tutustutaan pienoismalleihin

Voimme esitellä tuotteet pienoismallien avulla, ne ja ikkunapuitteiden värimallit meillä on aina mukana. Kaikille löytyy varmasti sopivat mallit ja värit Piklaksen laajasta valikoimasta.

Otetaan mitat ja suunnitellaan ikkunat huone kerrallaan

Napataan salkusta mitta ja muistilappu johon lähdetään ottamaan mittoja vaihdettavista ikkunoista. Huone kerrallaan kierretään talo ja suunnitellaan yhdessä sopiva ikkuna vanhan tilalle. Samalla voidaan muuttaa esim. ikkunan kätisyyttä tai mallia käyttöön sopivammaksi, johonkin ikkunaan saatetaan kaivata tuuletusikkunaa, pimennystä, näkösuojaa, parempaa äänieristystä tai aurinkosuojausta. Hoidetaan suunnittelu niin hyvin, että ikkunoita on tulevaisuudessa mukavampi käyttää ja asumismukavuus ja energiatehokkuus paranee.

Tehdään ikkunatilaus Piklakselle

Kun ollaan valmiita ja ostopäätös on tehty, syötetään tuotetiedot Piklaksen järjestelmään ja käydään vielä yhdessä läpi, että kaikki on niin kuin puhuttiinkin. Kun paketti on saatu sinulle mieluisaksi, tehdään sopimukset ja tilaus lähtee eteenpäin tehtaalle sähköisesti heti.

Mittavastuu jää meille
Meillä on vastuu kaikista tuotteiden mitoista. Tuotteet valmistetaan Piklaksen ikkuna- ja ovitehtaalla Pyhännällä. Tehtaalta tulee aina ilmoitus tekstiviestillä, kun tuotteet ovat valmiit ja lähtee kuljetukseen. Näin asiakas pysyy ajantasalla missä mennään.

ikkunaremontti

Ikkunaremontti hoidetaan sovittuna ajankohtana

Tuotteiden saapumisen jälkeen asennustiimimme ottaa teihin yhteyttä ja sovitte mieluisan asennus ajankohdan mikä sopii molemmille.
Asennus alkaa sovittuna päivänä nopealla katselmuksella ja asiakas saa esittää toiveita missä järjestyksessä tuotteita aletaan vaihtamaan, jos esimerkiksi lapsi on päiväunilla talon toisessa päässä, niin ei aleta sen huoneen ikkunaa ensimmäisenä vaihtamaan.
Asentajamme ottaa vanhan tuotteen irti, tarkistaa talon rakenteen ennen uuden tuotteen asentamista, ettei ole ajansaatossa päässyt esim. kosteutta väärään paikkaan. Uusi tuote asennetaan paikoilleen ja tehdään viimeistelyt sisä- sekä ulkopuolelle.

Vanhojen ikkunoiden kierrätys

Mikäli et halua itse pitää vanhoja ikkunoita, niin asennustiimi vie ne kierrätykseen, eikä sinun tarvi miettiä miten pääset romusta eroon.

Lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan teko

Lopuksi asentajat siivoaa omat jälkensä ja tekee asiakkaan kanssa yhdessä kierroksen, jonka aikana tarkastetaan tuotteiden asennus. Kierroksen jälkeen tehdään vielä asennuspöytäkirja.

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton suunnitteluaika

Jätä lomakkeella yhteystietosi, niin me ollaan pian yhteydessä ajan sopimisen merkeissä.

Usein kysytyt kysymykset ikkunaremontista

R

Mitä maksuttomat suunnittelu ja kartoitus pitää sisällään?

Tulemme paikan päälle sovittuun aikaan, ja tehdään kartoituskierros yhdessä sinun kanssasi. Mittaamme ikkunat ja ovet, niin ettei sinun tarvitse kantaa huolta, että ne sopivat oikeille paikoilleen – mittavastuu on meillä.
R

Kuinka kauan ikkunaremontti kestää?

Toisin kun yleensä moni luulee, ikkunaremontti on todella vaivaton. Kun olet hyödyntänyt meidän maksuttoman kartoituksen, mittauksen ja suunnittelun, asentajat tulee asentamaan ikkunat paikalleen. Asennuksen kesto on yleensä vain 1-2 päivää.
R

Mitäs hyötyä ikkunaremontista on?

Ikkunaremontti parantaa kotisi asumismukavuutta ja arvoa. Jos vanhat ikkunat päästävät lämmön ulos ja kylmän sisään, tulet remontin jälkeen huomaamaan sähkölaskussakin huojennuksen.
R

Mikä on ikkunoiden takuu?

Piklas Oy myöntää kolmen (3) vuoden tuotetakuun valmistamilleen ikkunoille. Takuu koskee ikkunoiden teknistä rakennetta, materiaaleja ja niiden teknisiä ominaisuuksia, jotka on määritelty tilaus- ja kauppa-asiakirjoissa. Takuu koskee myös ikkunoiden varusteita kuten heloja, sälekaihtimia sekä muita niihin rinnastettavia lisätarvikkeita. Lasinvalmistaja antaa lasielementille viiden (5) vuoden tiiveystakuun.
R

Voiko ikkunaremontin tehdä talvella?

Ikkunoiden, sekä ovien asennus onnistuu myös talvella aina -20 pakkasasteeseen asti. Ikkunan vaihto kestää vain noin 15 minuuttia per aukko! Meidän kanssa se on vaan helppoa.

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.