Älykäs hybridi-invertteri

Älykkään hybridi-invertterin avulla varaudut sähkökatkoihin ja sähkön hintapiikkeihin

Maahantuomme, myymme ja asennamme useita erilaisia inverttereitä kotitalouksiin ja yrityksille. Valitsemme aina asiakkaan käyttötarkoitukseen, kohteeseen ja budjettiin parhaiten sopivan invertterin.
Koska sähkön hinta ja saatavuus on viime aikoina aiheuttanut päänvaivaa on moni asiakkaamme valinnut älykkään hybridi-invertterin jolla voi ladata sekä aurinkoenergiaa että edullista pörssisähköä energia akkuun

Aurinkopaneelin akku

Sofar Solar invertterit

Vaikka kiinalaisia tuotteita ei välttämättä yleensä pidetä arvossaan, ovat kiinalaiset täysin edelläkävijöitä inverttereiden valmistajina. Sofar Solar on kiinalainen aurinkoinverttereiden valmistaja, joka tarjoaa useita erilaisia aurinkoinvertterimalleja aurinkoenergian tuotantoon ja jakeluun. Invertteri on keskeinen osa aurinkosähköjärjestelmää, ja sen tehtävänä on muuntaa aurinkopaneelien tuottama tasavirta (DC) vaihtovirraksi (AC), jota voidaan käyttää kiinteistön sähköverkossa.

Viisi syytä joiden vuoksi me suosimme Sofar Solarin inverttereitä

1. Tehokkuus: Sofar Solarin invertterit ovat yleisesti kilpailukykyisiä tehokkuudessaan. Korkea tehokkuus tarkoittaa, että ne pystyvät hyödyntämään aurinkopaneelien tuottaman energian mahdollisimman hyvin. Hyötysuhde jopa 98,6%.

2. Laaja mallivalikoima: Sofar Solar tarjoaa erilaisia invertterimalleja, järjestelmät kotitalouksille, yrityksille ja teollisuudelle. Tämä tarkoittaa, että voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan invertterin.

3. Luotettavuus: Sovelluskokemukset ja takuut voivat vaihdella mallista riippuen, mutta Sofar Solar on tunnettu erittäin luotettavista inverttereistä. Yritys tarjoaa myös tietoja takuuehdoista ja asiakastuesta. Laitteen takuu on markkinoiden pisin, 10 vuotta.

4. Käyttäjäystävällisyys: Monet käyttäjät ovat raportoineet Sofar Solar -inverttereiden helppokäyttöisyydestä ja käyttöliittymästä.

5. Kilpailukykyinen hinta-laatusuhde: Hinnaltaan Sofar Solar -invertterit ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin tunnettuihin valmistajiin. Ne tarjoavat usein hyvää vastinetta rahalle.

Aurinkopaneelin akku

Meiltä myös akusto

jonka avulla voit myös varastoida sähköä, jotta esimerkiksi jääkaappi ja pakastin pysyvät kylmänä eikä tarvitse istua pimeässä sähkökatkon yllättäessä.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika!

Asiantuntijamme kartoittaa kohteesi ja tarpeesi huolellisesti ja tekee tarkan tarjouksen.
Maksuton suunnitteluaika, pitää sisällään seuraavat asiat:
R
Tapaaminen toiveesi mukaan kohteessasi, etänä tai puhelimessa
R
Tarvekartoitus, suunnittelu ja mittaus
R
Asiantuntija esittelee kohteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut
R
Tarkka tarjouslaskelma
Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.