Ulko-ovet asennettuna

Tarvitsetko uuden ulko-oven kotiin taikka mökille? Nyt on paras aika tilata, talviasennus hoituu meiltä nopeasti.

Me tullaan positiivisella energialla ja kohteliaalla asenteella laittamaan asuntonne ulko-ovet kuntoon! Ulko-ovet joutuvat Suomessa kestämään vaikka minkälaisia sääolosuhteita. Käytämme asennuksessa vain Suomen olosuhteisiin valmistettuja Piklas-ovia, jotka kestävät takuulla myrskyt ja tyrskyt!
Ulko-ovi asennettuna

Ovien vaihto vaikuttaa myönteisesti niin asunnon myyntiarvoon, turvallisuuteen kuin mukavuuteenkin

Energiaa säästyy kun ovet ovat tiiviit, eikä niistä vedä. Teemme remontit aina Avaimet-käteen palveluna, jotta sinun ei tarvitse huolehtia yhtikäs mistään.

Varaa maksuton oviremontin kartoitus

Suomen Energia Apu tarjoaa aina maksuttoman oviremontin kartoituksen, jossa tulemme mittaamaan ulko-oven ja varmistamaan oikeat mitat. Kartoituksen lisäksi saat maksuttoman suunnittelun, jossa valitaan juuri oikeat ominaisuudet sekä värit teidän kotiinne.

HDF-ovet

Mallistostamme löytyy moni-ilmeisiä HDF-ovia joista löytyy todella paljon erilaisia tyylejä ja värejä. Voit valita maksuttomassa kartoituksessa sisälle ja ulos sopivat sävyt 200 sävyn valikoimasta. Me teemme vastustamattoman hyvän tarjouksen.

Massiivipuuovet

Valikoimasta löytyy myös massiivipuuiset ulko-ovet. Jos kaipaat jykevän aidosta puusta valmistetun oven, on massiivipuuovi loistava valinta. Näihin oviin voit myös valita mieleisesi kuultosävyn. Kuultosävytetyissä ovissa aito puupinta pääsee oikeuksiinsa.
Valtuutettu Piklas-kumppani

Pariovilla saat tuplasti näyttävämmän sisääntulon!

Meiltä saat myös pari-ovet jolla voit tuoda lisää valoa kotiisi. Isolle avautuvat pariovet voivat myös helpottaa arjen askareita tai vaikka pyörätuolilla liikkumista!

Ulko-ovien vaihdon hoidamme ammattitaidolla ja takuulla

R
Maksuton kartoituskäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
R
Maksuton remontin suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
R
Sinulle mittatilauksena valmistetut Piklas ulko-ovet ja turvallinen asennus
R
Aina kattavalla 2 vuoden asennustakuulla
R
Ulko-oville Piklas myöntää kolmen vuoden materiaalin kestävyys- ja 10 vuoden suoranapysymistakuun

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton suunnitteluaika

Meidän iloiset ammattilaiset saapuvat paikalle, kartoittavat, mittaavat, suunnittelevat ja tekevät sinulle selkeän tarjouksen. Jättämällä yhteystietosi palaamme sinulle 24 tunnin kuluessa jotta voimme heti sopia ajan.

Jaa että miksi maksuton?

Meillä on täys luottamus meidän tuotteisiin, hintatasoon ja ammattitaitoon. Me tiedetään, että vaikka aivan kaikki ei lopulta syystä tai toisesta tilaisi meiltä, niin suurimman osan kanssa päästään yhteistyöhön. Me ymmärretään myös että kukapa sitä haluaisi maksaa suunnittelutyöstä, jollei päädy tekemään tilausta suunnitelluista tuotteista.

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.