Sähkön varastointi kotikäytössä

Aurinkoenergian hyödyntäminen ja sähkön varastointi kotikäytössä

Kotitalouksien energiankulutus on jatkuvassa kasvussa, ja yhä useampi meistä etsii keinoja vähentää sähkölaskun suuruutta sekä omaa hiilijalanjälkeään. Aurinkoenergia on yksi puhtaimmista ja tehokkaimmista tavoista tuottaa sähköä omassa kodissa. Me Energia Avulla tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia aurinkopaneeleita, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköksi.

Me maahantuomme, myymme ja asennamme aurinkonpaneeleita itse, joten voit luottaa että saat laatua fiksuun hintaan. Aurinkopaneelijärjestelmän asentaminen on helppo ja vaivaton prosessi, kun annat meidän huolehtia siitä. Asiantuntijamme suunnittelevat ja asentavat järjestelmän, joka on räätälöity juuri sinun kotisi tarpeisiin. Näin voit nauttia uusiutuvasta energiasta ilman huolta ja vaivaa.

Sähkön varastointi kotikäytössä energia-akkujen avulla

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä päiväsaikaan, mutta mitä tapahtuu, kun aurinko laskee? Tässä kohtaa energia-akut astuvat kuvaan. Ne varastoivat ylimääräisen sähkön, jota aurinkopaneelit tuottavat, ja pitävät huolen siitä, että sinulla on sähköä käytettävissä myös silloin, kun aurinko ei paista.

Me Energia Avussa tarjoamme laadukkaita energia-akkuja, jotka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa sähköä kotitalouksille. Asennamme akut ammattitaidolla ja varmistamme, että ne toimivat saumattomasti yhteen aurinkopaneelijärjestelmäsi kanssa.

Hybridi-invertteri – sydän aurinkoenergiajärjestelmässä

Hybridi-invertteri on avainasemassa, kun puhutaan aurinkoenergian tehokkaasta hyödyntämisestä. Se ei ainoastaan muunna aurinkopaneeleiden tuottamaa tasavirtaa käyttökelpoiseksi vaihtovirraksi, vaan myös hallinnoi energia-akkujen latausta ja purkua. Tämä älykäs laite optimoi energiankulutuksen ja varmistaa, että saat maksimaalisen hyödyn investoinnistasi.

Hybridi-invertterin avulla voit talvella ladata yöaikaan edullisempaa pörssisähköä.

Ikkunaremontit ja ulko-ovien asennus myös meiltä

Me pyrimme pitämään asiakkaista aina niin hyvää huolta, että he haluavat teettää meillä myös energiaremontit kun niiden aika koittaa.

Energiatehokkuus ei rajoitu pelkästään sähkön tuotantoon, vaan myös kodin eristykseen. Vanhat ikkunat ja ulko-ovet voivat olla merkittäviä energian hukkakuluttajia. Me Energia Avussa myymme ja asennamme kotimaisia Piklas ikkunoita ja Ulko-ovia.

Uusien ikkunoiden ja ulko-ovien asennus on investointi, joka parantaa asumismukavuutta ja vähentää lämmityskustannuksia. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että asennus suoritetaan nopeasti ja laadukkaasti, jotta voit nauttia energiatehokkaammasta kodista.