Kuinka ikkunaremontti tehdään?

Ikkunaremontin suunnittelu

Ikkunaremontti on merkittävä parannus kotisi energiatehokkuuteen ja viihtyvyyteen. Me ymmärrämme, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ennen kuin aloitamme, käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tarkastelemme huolellisesti nykyisten ikkunoiden kuntoa ja mietimme, millaiset ikkunat sopivat parhaiten kotiisi sekä energiatehokkuuden että ulkonäön kannalta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan oikeat materiaalit ja ikkunatyypit, jotka vastaavat sekä ilmastollisia olosuhteita että talosi arkkitehtuurista ilmettä. Lisäksi otamme huomioon mahdolliset rakennusmääräykset ja -säännöt, jotta ikkunaremontti sujuu ilman yllätyksiä.

Vanhojen ikkunoiden purkaminen

Kun suunnitelma on valmis ja uudet ikkunat on toimitettu tontille, aloitamme vanhojen ikkunoiden huolellisen purkamisen. Me korostamme työn huolellisuutta ja varmistamme, että purkutyö ei vahingoita rakenteita tai kotisi sisätiloja. Käytämme asianmukaisia työkaluja ja tekniikoita, jotta ikkunoiden poisto on turvallista ja tehokasta.

Purkuvaiheessa kiinnitämme myös huomiota ympäristöön ja kierrätämme vanhat ikkunat asianmukaisesti. Tämä ei ainoastaan säästä luontoa, vaan myös varmistaa, että remontti on kestävän kehityksen mukainen. Me olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin käytäntöihin kaikissa toimissamme.

Uusien ikkunoiden asennus

Uusien ikkunoiden asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii ammattitaitoa. Me asennamme ikkunat huolellisesti, varmistaen niiden tiiviyden ja toimivuuden. Käytämme laadukkaita tiivisteitä ja kiinnitysmateriaaleja, jotka takaavat ikkunoiden pitkän iän ja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

Asennuksen aikana kiinnitämme erityistä huomiota ikkunoiden oikeaan kohdistukseen ja tasapainoon, jotta ne avautuvat ja sulkeutuvat sujuvasti. Lisäksi tarkistamme, että kaikki liikkuvat osat toimivat moitteettomasti ja että ikkunat eristävät ääntä ja lämpöä tehokkaasti.

Viimeistely ja tarkastus

Ikkunaremontin viimeistelyvaiheessa kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin. Me huolehdimme, että kaikki listat ja peitelistat asennetaan siististi ja että ikkunoiden ulkoasu on viimeistelty. Tämä ei ainoastaan paranna ikkunoiden ulkonäköä, vaan myös varmistaa, että ne kestävät aikaa ja säätä.

Kun asennustyö on valmis, suoritamme perusteellisen tarkastuksen. Varmistamme, että kaikki ikkunat toimivat oikein ja että remontti täyttää sekä meidän että asiakkaan laatuvaatimukset. Me emme jätä mitään sattuman varaan, vaan takaamme, että ikkunaremontti on suoritettu korkeimpien standardien mukaisesti.

Energiatehokkuuden parantaminen

Uusien ikkunoiden myötä kotisi energiatehokkuus paranee huomattavasti. Me suosittelemme usein energiatehokkaita ikkunoita, jotka vähentävät lämmönhukkaa ja säästävät lämmityskuluissa. Lisäksi uudet ikkunat voivat parantaa kodin sisäilman laatua ja vähentää melua ulkoa.

Me olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme kohti energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää asumista.