Ikkunaremontti ja ulko-ovet Varkaus

Ikkuna- tai oviremontin tekijä hakusessa?
Eipä ole enää

Suomen Energia Apu toteuttaa ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot suunnitelmallisesti remontin alusta loppuun asti. Me kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi huolellisesti, teemme hyvän tarjouksen ja pyrimme luomaan sinulle täydellisen onnistuneen asiakaskokemuksen! Tutustu ikkuna- ja oviremontteihin alta, toimimme Varkauden alueella.

Yhteyshenkilösi Varkaudessa

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola -Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Varaa maksuton kartoitus ja suunnittelukäynti!

Kun suunnittelet ikkunaremonttia tai ulko-ovien vaihtoa, paras tapa aloittaa on varaamalla meiltä maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille ilmaisen kartoituskäynnin, sillä meillä on täysi luotto tuotteisiimme, työnjälkeemme sekä palvelumme laatuun ja hintatasoon. Pyydä ammattilaisemme käymään, ostopakkoa ei ole!

Ikkunaremontit Varkaudessa kaikenkokoisiin kiinteistöihin

Kaipaatko uusia ikkunoita kotiin, mökille taikka muuhun kiinteistöösi? Ikkunoista on toki kiva katsella ulos, mutta parasta on, kun laadukkaat ja kestävät ikkunat ajavat asiansa myös esimerkiksi aurinkosuojan ja ääni- sekä lämpöeristyksen kannalta. Kun mietit ikkunaremonttia, ota yhteyttä meihin. Teemme maksuttoman remonttisuunnitelman, jonka jälkeen pääset kanssamme tutustumaan tuotteisiin, malleihin ja väreihin pienoismallien avulla.

Mittaamme ja kartoitamme huone kerrallaan juuri sinulle järkevimmän ratkaisun. Kun ikkunapaketista on saatu kotisi näköinen, tehdään tilaus Piklakselle, joka valmistaa mittatilauksena kotimaiset ja kestävät ikkunat. Meille jää mittavastuu kaikista tuotteiden mitoista! Vastaamme ikkunaremontin lopputarkastuksesta ja asennuspöytäkirjan teosta sekä kierrätämme halutessasi myös vanhat ikkunasi. Helppoa sinulle, mukavaa hommaa meille!

Ulko-ovien vaihto Avaimet käteen -periaatteella

Miten suorittamamme ulko-oviremontti etenee? Varaat meiltä ilmaisen suunnittelukäynnin, valitset suosikkiovesi HDF-ovien, massiivipuuovien ja pariovien valikoimasta, ja odotat, kunnes remontti on valmis ja astut sisään uudesta ulko-ovestasi. Avaimet käteen toden totta!

Suomen Energia Apu toimittaa ja asentaa korkeatasoiset mittatilaustyönä valmistetut Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Laadukas ulko-ovi kannattaa, sillä se nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää energiaa.

Meiltä ulko-ovi kaikenlaisiin kiinteistöihin

  • Maksuton kartoitus ja suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Kotimaiset huippulaadukkaat Piklas ulko-ovet
  • Asennus kokeneiden asentajiemme toimesta sekä kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Piklaksen myöntämä 3 vuoden materiaalin kestävyystakuu ja 10 vuoden suoranapysymistakuu

Yksilöllistä palvelua ikkuna- ja oviremontteihin

Iloiset asentajamme saapuu paikalle suorittamaan remontin sovittuna ajankohtana, aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Remontin ajankohtaan saat vaikuttaa itse: suunnittelemme kanssasi sinulle järkevimmän ratkaisun. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Varkaudessa ja meille on äärimmäisen tärkeää tarjota aina asiakaslähtöistä palvelua.

Henkilökuntamme huolehtii tietysti myös kiinteistösi rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen. Kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet, ole yhteydessä Energia Apuun!

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!