Ikkunaremontti ja ulko-ovet Savonlinna

Ensin tulee se kuuluisa idea ikkunoiden tai ulko-oven vaihdosta ja vasta sitten alkaa valjeta, mitä kaikkea remontti tuleekaan pitämään sisällään…

Mutta ei huolta, Suomen Energia Apu on sinua varten! Kun ikkuna- tai oviremontti on ajankohtainen, me toteutamme työn suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen asti. Sinun tehtäväsi? Jaat mielipiteesi ja kerrot toiveesi meille, ja lopuksi pääset ihastelemaan upouusia ikkunoitasi tai uuden ilmeen saanutta ulko-oveasi.
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontit kotiin taikka mökille Savonlinnassa

Suomen Energia Apu toteuttaa ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot Savonlinnassa. Me kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi huolellisesti, teemme hyvän tarjouksen ja toimimme asiakaslähtöisesti remontin loppuun saakka. Varaa meiltä maksuton kartoitus ja suunnittelukäynti – remontin aloittaminen kanssamme on vaivatonta, helppoa ja vielä ilmaistakin! Maksat vasta valmiista tuotteesta.

Maksuton kartoituskäynti remonttia harkitseville

Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin, jotta sinä saat onnistuneen ikkunaremontin tai ulko-ovien vaihdon. Iloiset asiantuntijamme saapuvat paikan päälle sovittuna ajankohtana mittaamaan tuotteet ja suunnittelemaan jokaiseen kohtaan järkevän ratkaisun. Kun kartoitus on tehty, teemme sinulle tarjouksen.

Suomen Energia Apu – ikkunaremontit Savonlinnassa

Miten ikkunaremontti sitten etenee? Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tutustutaan tuotteisiin yhdessä pienoismallien avulla. Kun olet päättänyt ikkunamallin sekä mieluisan värin, päästään mittaamaan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla on mahdollista muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä tai parantaa ääni- tai lämpöeristystä. Kun paketti on valmis, tehdään ikkunatilaus Piklakselle, hoidetaan asentaminen ja Voíla! Me takaamme mitat ja suoritamme lopputarkastuksen sekä asennuspöytäkirjan teon.

Ulko-ovet asennuksineen meiltä

Kunnon ulko-ovi suojelee kotiasi ja me hoidamme asuntoonne huippulaadukkaat ulko-ovet! Kun siis mietit ulko-ovien vaihtamista, saat meiltä korkeatasoiset ja tyylikkäät kotimaiset Piklas-ovet.
Laadukas ulko-ovi on kaikin puolin järkevä sijoitus, sillä se nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää energiaa. Suomen Energia Apu tarjoaa aina ilmaisen kartoituskäynnin sekä maksuttoman suunnittelun. Kysymys siis lieneekin: haluatko valoisan ja näyttävän sisääntulon pariovilla vai kenties jykevän aidosta puusta valmistetun massiivipuuoven? Mallistostamme löytyy myös monipuolisia HDF-ovia, joiden 200 sävyn valikoimasta löytyy takuulla teidän kotiinne sopiva vaihtoehto.

Ulko-ovien vaihto Avaimet käteen -periaatteella

  • Maksuton kartoitus ja suunnittelukäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Mittatilauksena valmistetut Piklas ulko-ovet
  • Aina kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun
  • Lopuksi? Uuden ulko-oven avaimet käteen!
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit asiantuntevalla ja palvelualttiilla otteella

Kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet Savonlinnassa, ota yhteyttä Suomen Energia Apuun! Saavumme paikalle suorittamaan remontin yhdessä sovittuna ajankohtana. Tarjoamme aina asiakaslähtöistä palvelua, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ikkuna- ja oviremonttien yhteydessä henkilökuntamme huolehtii myös rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen. Halutessasi kierrätämme myös vanhat ikkunasi!

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.