Ikkunaremontti ja ulko-ovet Pieksämäki

Etsitkö luotettavaa ikkuna- tai oviremontin tekijää?

Suomen Energia Avulta saat ikkunoiden ja ulko-ovien vaihdot kokonaisvaltaisena palveluna. Toteutamme remontin aina maksuttomasta suunnittelusta mittatilaustyönä valmistettujen tuotteiden asentamiseen. Hoidamme työn huolellisesti, jotta sinä pääset vain nauttimaan onnistuneesta lopputuloksesta. Ammattitaitoiset asentajamme tulevat suorittamaan remontin juuri silloin, kun sinulle sopii. Tutustu ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon Pieksämäellä.

Yhteyshenkilösi Pieksämäellä

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola -Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikkuna- ja oviremontti suunnitteilla kotiin taikka mökille?

Paras tapa aloittaa on varata meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja kaikkialla Pieksämäellä. Paikalle saapuvat asentajamme kuuntelevat toiveesi, kartoittavat tarpeesi sekä tekevät alustavat suunnitelmat ja mittaukset. Kartoituksen jälkeen teemme hyvän tarjouksen ja pääsemme etenemään kotisi ikkunoiden tai ulko-oven kimppuun!

Aina maksuton kartoituskäynti ja asennustakuu

Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremonttia että ulko-ovien vaihtoa suunnitellessa. Miksi maksuton? Koska meillä on täysluotto tuotteisiimme, hintatasoomme ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Leppoisat asiantuntijamme saapuvat paikan päälle suunnittelemaan juuri sinun kotiisi järkevän ratkaisun. Meiltä saat aina turvallisen ikkunoiden ja ovien asennuksen sekä kattavan asennustakuun!

Energia Apu – ikkunaremontit Pieksämäellä

Mitäpä sitä ikkunaremontista turhaa tähtitiedettä tekemään: remontin kulku on hyvin yksinkertainen, ainakin sinulle! Alkukartoituksen jälkeen pääsemme tutustumaan tuotteisiin pienoismallien avulla. Vaihtoehdoistamme löytyy lukuisia ikkunamalleja sekä värejä. Kun olet löytänyt sopivat, me mitataan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla voidaan muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä tai parantaa tarpeiden mukaan äänieristystä tai aurinkosuojausta. Kun homma on valmis, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu tuotteiden mitoista.

Ikkunaremonttimme sisältävät aina:

Mittatakuun
Suomessa valmistetut kestävät ja laadukkaat tuotteet
Vanhojen ikkunoiden kierrätyksen
Lopputarkastuksen ja asennuspöytäkirjan teon

Kestävät ulko-ovet asennettuna

Suomen Energia Apu on palveluksessasi, kun mietit ulko-oven vaihtamista. Kunnon ulko-oveen kannattaa investoida, sillä se turvaa kotisi, nostaa asunnon myyntiarvoa ja säästää energiaa. Entä minkälainen ulko-ovi kotiisi tai vaikka mökillesi sitten sopisi? Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin sekä maksuttoman suunnittelun, jossa autamme sinua valitsemaan sopivan tuotteen!

Valikoimastamme löydät kotimaiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tyylikkäitä ja turvallisia ovia löytyy aina massiivipuuovista parioviin. Meiltä löytyy myös monipuolisia HDF-ovia, joiden 200 sävyn valikoimasta löytyy väri vaativallekin sisustajalle.

Ulko-ovien vaihto Avaimet käteen -periaatteella

Maksuton kartoituskäynti ja ilmainen suunnittelu
Tuotteina kestävästi valmistetut Piklas ulko-ovet
Asennus vain asiantuntevien ammattilaisten toimesta
Kattava 2 vuoden asennustakuu
Piklas-ovilla 3 vuoden materiaalin kestävyystakuu sekä 10 vuoden suoranapysymistakuu

Ikkuna- ja oviremontit rautaisella palveluasenteella

Jäikö jokin mietityttämään? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä meihin! Henkilökuntamme on kohteliasta sakkia ja teemme kaikkemme, että remontti hoituu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suoritamme remontin sovittuna ajankohtana ja huolehdimme myös rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen.

Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Pieksämäellä. Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!