Ikkunaremontti ja ulko-ovet Pieksämäki

Etsitkö luotettavaa ikkuna- tai oviremontin tekijää?

Suomen Energia Avulta saat ikkunoiden ja ulko-ovien vaihdot kokonaisvaltaisena palveluna. Toteutamme remontin aina maksuttomasta suunnittelusta mittatilaustyönä valmistettujen tuotteiden asentamiseen. Hoidamme työn huolellisesti, jotta sinä pääset vain nauttimaan onnistuneesta lopputuloksesta. Ammattitaitoiset asentajamme tulevat suorittamaan remontin juuri silloin, kun sinulle sopii. Tutustu ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon Pieksämäellä.
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontti suunnitteilla kotiin taikka mökille?

Paras tapa aloittaa on varata meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja kaikkialla Pieksämäellä. Paikalle saapuvat asentajamme kuuntelevat toiveesi, kartoittavat tarpeesi sekä tekevät alustavat suunnitelmat ja mittaukset. Kartoituksen jälkeen teemme hyvän tarjouksen ja pääsemme etenemään kotisi ikkunoiden tai ulko-oven kimppuun!

Aina maksuton kartoituskäynti ja asennustakuu

Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremonttia että ulko-ovien vaihtoa suunnitellessa. Miksi maksuton? Koska meillä on täysluotto tuotteisiimme, hintatasoomme ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Leppoisat asiantuntijamme saapuvat paikan päälle suunnittelemaan juuri sinun kotiisi järkevän ratkaisun. Meiltä saat aina turvallisen ikkunoiden ja ovien asennuksen sekä kattavan asennustakuun!

Energia Apu – ikkunaremontit Pieksämäellä

Mitäpä sitä ikkunaremontista turhaa tähtitiedettä tekemään: remontin kulku on hyvin yksinkertainen, ainakin sinulle! Alkukartoituksen jälkeen pääsemme tutustumaan tuotteisiin pienoismallien avulla. Vaihtoehdoistamme löytyy lukuisia ikkunamalleja sekä värejä. Kun olet löytänyt sopivat, me mitataan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla voidaan muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä tai parantaa tarpeiden mukaan äänieristystä tai aurinkosuojausta. Kun homma on valmis, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu tuotteiden mitoista.

Kestävät ulko-ovet asennettuna

Suomen Energia Apu on palveluksessasi, kun mietit ulko-oven vaihtamista. Kunnon ulko-oveen kannattaa investoida, sillä se turvaa kotisi, nostaa asunnon myyntiarvoa ja säästää energiaa. Entä minkälainen ulko-ovi kotiisi tai vaikka mökillesi sitten sopisi? Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin sekä maksuttoman suunnittelun, jossa autamme sinua valitsemaan sopivan tuotteen!

Valikoimastamme löydät kotimaiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tyylikkäitä ja turvallisia ovia löytyy aina massiivipuuovista parioviin. Meiltä löytyy myös monipuolisia HDF-ovia, joiden 200 sävyn valikoimasta löytyy väri vaativallekin sisustajalle.

Ulko-ovien vaihto Avaimet käteen -periaatteella

  • Maksuton kartoituskäynti ja ilmainen suunnittelu
  • Tuotteina kestävästi valmistetut Piklas ulko-ovet
  • Asennus vain asiantuntevien ammattilaisten toimesta
  • Kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Piklas-ovilla 3 vuoden materiaalin kestävyystakuu sekä 10 vuoden suoranapysymistakuu
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit rautaisella palveluasenteella

Jäikö jokin mietityttämään? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä meihin! Henkilökuntamme on kohteliasta sakkia ja teemme kaikkemme, että remontti hoituu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suoritamme remontin sovittuna ajankohtana ja huolehdimme myös rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen.

Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Pieksämäellä. Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.