Ikkunaremontti ja ulko-ovet Mikkeli

Ikkuna- tai oviremontti tulossa ja haluaisit hypätä suoraan onnistuneeseen lopputulokseen?

Me ymmärrämme. Ajatus remontista, vaikka se olisi pienikin, tuntuu usein aluksi hyvältä idealta, mutta kun mietit mitä kaikkea se tulee sisältämään… huh! Nyt voit kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä me toteutamme ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen asti. Sinun tehtäväsi? Aluksi annat vain mielipiteitä ja kerrot toiveesi, lopuksi vilkuttelet naapureille upouusien ikkunoiden läpi!
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontit kaikenkokoisiin kiinteistöihin

Kun suunnittelet ikkunaremonttia tai ulko-ovien vaihtoa, varaa meiltä maksuton kartoitus, mittaus- ja suunnittelukäynti. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja kaikkialla Mikkelin alueella. Me kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi huolellisesti, teemme hyvän tarjouksen ja toimimme asiakaslähtöisesti remontin loppuun saakka. Tutustu alta, kuinka helposti homma käy!

Kaikki alkaa maksuttomasta kartoituskäynnistä

Miksi maksaa muusta, kuin valmiista tuotteesta? Sitä mekin mietimme ja siksi tarjoammekin omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremonttia että ulko-ovien vaihtoa suunnitellessasi. Tarjoamme tämän, koska meillä on täysluotto tuotteisiimme, palvelumme hintatasoon ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Iloiset asiantuntijamme saapuvat paikan päälle sovittuna aikana mittaamaan tuotteet ja suunnittelemaan jokaiseen kohtaan järkevän ratkaisun. Kun kartoitus on tehty, teemme sinulle tarjouksen.

Ikkunaremontin kulku pähkinänkuoressa

 • Kun alkukartoitus on tehty, päästään yhdessä tutustumaan tuotteisiin pienoismallien avulla. Olemme varmoja, että löydät vaihtoehdoistamme juuri sinulle sopivan ikkunamallin sekä värin!
 • Sitten mitataan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla voidaan muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä tai parantaa esimerkiksi äänieristystä tai aurinkosuojausta.
 • Kun paketti on saatu sinulle mieluisaksi, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu kaikista tuotteiden mitoista!

Huippulaadukkaat ulko-ovet asennettuna

Mietitkö ulko-oven vaihtamista kotiin taikka mökille? Kunnon ulko-ovi suojelee onnellista kotia ja me hoidamme asuntoonne huippulaadukkaat ulko-ovet! Meiltä saat korkeatasoiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita – ja ovat muuten myös tyylikkäitä ja turvallisia. Laadukas ulko-ovi on kaikin puolin järkevä sijoitus: se nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää energiaa. Suomen Energia Apu tarjoaa aina ilmaisen kartoituskäynnin sekä maksuttoman suunnittelun, jossa ovien visuaalisuus hiotaan juuri teidän kotiinne sopivaksi.

Ulko-ovi jokaiseen kotiin
Mallistostamme löytyy monipuolisia HDF-ovia, joiden 200 sävyn valikoimasta löytyy takuulla teidän kotiinne sopiva vaihtoehto.
Ja jos ei löydy, niin sitten isketään kämppää vartioimaan jykevä, aidosta puusta valmistettu massiivipuuovi. Vai sittenkin valoisa sisääntulo pariovilla? Isolle avautuvat pariovet ovat paitsi näyttävät, myös käytännölliset.

Ulko-ovien vaihto aina Avaimet käteen -periaatteella

 • Maksuton kartoituskäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
 • Maksuton remontin suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
 • Mittatilauksena valmistetut Piklas ulko-ovet ja turvallinen asennus
 • Aina kattava 2 vuoden asennustakuu
 • Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun
 • Mittatakuu
 • Suomessa valmistetut kestävät ja laadukkaat tuotteet
 • Vanhojen ikkunoiden kierrätys
 • Lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan teko
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit rautaisella asenteella

Asennustiimimme saapuu paikalle suorittamaan remontin sovittuna ajankohtana, aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Mikkelissä ja meille on äärimmäisen tärkeää tarjota aina asiakaslähtöistä palvelua. Henkilökuntamme huolehtii rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.