Ikkunaremontti ja ulko-ovet Lappeenranta

Oletko suunnittelemassa ikkuna- tai oviremonttia?

Me Suomen Energia Avulla toteutamme ikkunaremontin tai ulko-oven vaihdon suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen asti. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin jakaa mielipiteesi ja toiveesi. Lopuksi vilkuttelet naapureille upouusien ikkunoiden läpi etkä joudu stressaamaan remontin kulusta lainkaan!
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja ulko-oviremontit kotiin tai mökille Lappeenrannassa

Me kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi huolellisesti, teemme hyvän tarjouksen ja toimimme asiakaslähtöisesti remontin loppuun saakka. Kun siis suunnittelet ikkunaremonttia tai ulko-ovien vaihtoa, varaa meiltä maksuton kartoitus, mittaus sekä suunnittelukäynti. Tutustu alta, kuinka homma toimii!

Aloitetaan maksuttomasta kartoituskäynnistä

Meillä maksu muodostuu vasta valmiista tuotteesta. Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin, kun ikkunaremontti tai ulko-ovien vaihto on suunnitteilla. Luotamme tuotteisiimme, palvelumme hintatasoon ja henkilökuntamme ammattitaitoon täysin: siksi pystymme tarjoamaan suunnittelukäynnin, jossa ostopakkoa ei ole. Energiset asiantuntijamme saapuvat paikalle sovittuna ajankohtana mittaamaan tuotteet ja suunnittelemaan juuri sinun kiinteistöösi sopivan ratkaisun. Kartoituksen jälkeen teemme tietysti hyvän tarjouksen.

Ikkunaremontin kulku: vaivatonta sinulle!

Kokonaisuudessaan homma toimii näin: Ensin tehdään alkukartoitus, jonka jälkeen tutustutaan tuotteisiin pienoismallien avulla. Sinä pääset valitsemaan vaihtoehdoistamme mieluisan ikkunamallin ja värin, jonka jälkeen me mittaamme vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla on helppo muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä tai parantaa aurinkosuojausta. Kun paketti on saatu sinulle mieluisaksi, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu ikkunoiden mitoista.

Huippulaadukkaat ulko-ovet asennettuna

Kerta ikkunat vaihdetaan, miksei oveakin? Tai sitten tehdään vain ulko-oven vaihto. Joka tapauksessa me hoidamme kotiisi tai mökillesi kotimaisen Piklas-oven, joka on kestävä, tyylikäs ja turvallinen.
Laadukkaaseen ulko-oven kannattaa satsata, sillä se nostaa asunnon arvoa sekä säästää lämmitykseen kuluvaa energiaa. Meiltä löytyy ulko-ovi ihan jokaiseen kotiin! Valikoimastamme löydät HDF-ovet 200 eri sävyssä sekä mm. massiivipuuovet ja näyttävät pariovet. Me huolehdimme, että kotiisi vaihdetaan ulko-ovi, jonka se ansaitsee.

Asennus- ja kestävyystakuu
Piklaksen ulko-ovet ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Piklas myöntää ulko-oville 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun. Meiltä saat turvallisen asennuksen ja kattavan 2 vuoden asennustakuun.

Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit Avaimet käteen -periaatteella

Rautainen asennustiimimme suorittaa remontin sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Onnistunut asiakaskokemus on meille tärkeää ja siksi toimimmekin aina asiakas edellä. Henkilökuntamme huolehtii myös kiinteistösi rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen.

Kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet Lappeenrannassa, ota yhteyttä Suomen Energia Apuun!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.