Ikkunaremontti ja ulko-ovet Lahti

Suunnitteletko ikkuna- tai oviremonttia?

Tässä sinulle hyvä remonttivinkki: tilaa ikkunaremontti tai ulko-ovien vaihto kokonaisvaltaisena palveluna Suomen Energia Avulta. Miksi? Me toteutamme remontin suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen. Maksuton kartoituskäynti, asennustakuu ja mittavastuu kuuluvat pakettiin!
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontti kotiin, mökille tai muuhun kiinteistöösi

Kun mietit ikkunaremontin toteuttamista tai ulko-ovien vaihtoa, varaa meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Näin pääset suoraan kertomaan toiveesi ammattitaitoisille asentajille, jotka osaavat ehdottaa parasta ratkaisua juuri sinun kotiisi. Me Suomen Energia Avulla olemme erikoistuneet ikkuna- ja oviremonttien tekemiseen: kuuntelemme toiveesi, suunnitellemme sinulle järkevän ratkaisun ja teemme vielä fiksun tarjouksenkin. Onnistunut asiakaskokemus kuuluu aina hintaan. Tutustu alta, kuinka helposti homma käy! Palvelemme omakotitaloja ja taloyhtiöitä Lahdessa.

Aloitetaan maksuttomasta kartoituskäynnistä

Kukapa nyt suunnittelusta haluaisi maksaa? Meillä maksat vasta valmiista tuotteesta! Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremontin että ulko-ovien vaihdon yhteydessä. Teemme näin, sillä luotamme tuotteisiimme, palvelumme hintatasoon ja henkilökuntamme ammattitaitoon täysin. Ostopakkoa ei vielä ole, mutta kun näet iloiset asiantuntijamme työn touhussa huolellisine suunnitelmineen, saatat päätyä kanssamme remonttihommiin! Kun kartoitus mittoineen ja suunnitelmineen on tehty, teemme sinulle tarjouksen.

Miten ikkunaremontti etenee?

Alkukartoituksen jälkeen tutustumme yhdessä tuotteisiin pienoismallien avulla. Vaihtoehdoistamme löydät takuulla sopivan ikkunamallin sekä värin! Seuraavaksi mitataankin sitten vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan. Samalla on helppo muuttaa esimerkiksi ikkunan kätisyyttä sekä parantaa äänieristystä tai aurinkosuojausta. Kun ikkunapaketista on saatu sinulle mieluisa, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu kaikista tuotteiden mitoista!

Ulko-ovien asennus Avaimet käteen -periaatteella

Tarjoamme ulko-oviremontin kirjaimellisesti Avaimet käteen -periaatteella. Kun remontti on valmis, saat avaimen uuteen ulko-oveen, eikä muuta sitten tarvitsekaan tehdä! Kunnon ulko-ovi on järkevä sijoitus ja siihen kannattaa panostaa, mikäli harkitset ulko-oven vaihtoa hetkeäkään. Laadukas ulko-ovi nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää energiaa. Meiltä saat korkeatasoiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Tilaa ulko-oviremontti Lahdessa Suomen Energia Avulta:

  • Maksuton kartoituskäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Maksuton remontin suunnittelu
  • Mittatilauksena valmistetut Piklas ulko-ovet
  • Mallistossa mm. HDF-ovia 200 eri sävyvaihtoehdolla sekä massiivipuuovia ja pariovia
  • Turvallinen asennus ja kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit asiantuntevalla asenteella

Asiakaslähtöinen palvelu on meille äärimmäisen tärkeää ja siksi asennustiimimme saapuu paikalle suorittamaan remontin sovittuna ajankohtana, aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Lahdessa. Remonttipalveluumme kuuluu myös rakenteiden tarkastaminen ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistely asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.