Ikkunaremontti ja ulko-ovet Kouvola

Mietitkö kotisi ikkunoiden tai ulko-oven vaihtoa? Olet oikeassa paikassa.

Suomen Energia Apu toteuttaa ikkuna- ja ulko-oviremontit suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen asti. Mutta mitä sinä sitten teet? Valitset suosikkimallisi ja -värisi kattavasta valikoimastamme ja seuraavaksi pääsetkin ihailemaan auringonnousua huippulaadukkaista mittatilaustyönä valmistetuista ikkunoistasi – tai vastaavasti nauttimaan upouudesta sisäänkäynnistäsi.
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontit kaikenkokoisiin kiinteistöihin Kouvolassa

Teemme ikkunaremontteja ja ulko-ovien vaihtoja omakotitaloille ja taloyhtiöille kaikkialla Kouvolan alueella. Kun suunnittelet ikkunaremonttia tai ulko-ovien vaihtoa kotiin, mökille tai muuhun kiinteistöösi, varaa meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Ammattitaitoiset asentajamme saapuu paikalle kuuntelemaan toiveesi, kartoittamaan tarpeesi sekä tekemään hyvän tarjouksen. Toteutamme työn huolellisesti ja asiakaslähtöisesti remontin loppuun saakka. Katso alta, kuinka homma toimii!

Miten ikkunaremontti toteutetaan?

Kaikki alkaa maksuttomasta kartoituskäynnistä. Miksi maksuton? No kukapa nyt haluaisi maksaa muusta kuin valmiista tuotteesta! Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, koska luotamme tuotteisiimme, palvelumme hintatasoon sekä henkilökuntamme ammattitaitoon täysin. Mukavat asiantuntijamme saapuvat paikalle sovittuna aikana mittaamaan ikkunat ja suunnittelemaan jokaiseen kohtaan sopivan ratkaisun.

Kun alkukartoitus on tehty ja tarjous hyväksytty, päästään yhdessä tutustumaan tuotteisiin pienoismallien avulla. Vaihtoehdoistamme löydät varmasti mieluisan ikkunamallin sekä värin! Seuraavaksi mitataan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan ja samalla on helppo esittää toiveita mm. ikkunan kätisyydestä ja äänieristyksistä tai aurinkosuojauksesta. Kun paketista on saatu kotisi näköinen, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu kaikista tuotteiden mitoista! Piklakselta saat Suomessa valmistetut kestävät ja laadukkaat tuotteet. Teemme lopputarkastuksen, laadimme asennuspöytäkirjan ja kierrätämme halutessasi myös vanhat ikkunat.

Suomen Energia Apu – ulko-ovien asennus Kouvolassa

Kunnon ulko-ovi suojelee rakasta kotiasi ja siksi huippulaadukkaaseen ulko-oveen kannattaakin panostaa. Kun mietit ulko-oven vaihtamista kotiin taikka mökille, pyydä meidät maksuttomalle kartoitus- ja suunnittelukäynnille. Me toimitamme ja asennamme kotiisi korkeatasoisen ja kotimaisen Piklas-oven, joka on suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteita.

Laadukas ulko-ovi on paitsi turvallinen, myös järkevä sijoitus niin asunnon myyntiarvon kuin energian säästönkin kannalta. Entäs sitten ulkonäkö? Sitä ei unohdeta, onhan kyse sisäänkäynnistä kotiisi! Mallistostamme löydät varmasti mieluisan ulko-oven. On monipuolisia HDF-ovia 200 sävyn värivalikoimalla sekä aidosta puusta valmistettuja massiivipuuovia ja raikkaan ilmeen luovia pariovia. Halusit sitten jykevämpää tai hennompaa, tummaa tai vaaleaa, me hiotaan ulko-oven visuaalisuus juuri teidän kotiinne sopivaksi!

Ulko-ovien vaihto Kouvolassa Avaimet käteen -periaatteella

  • Maksuton kartoituskäynti ja remontin suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Turvallinen asennus ja kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit kokonaisvaltaisena palveluna

Onnistunut asiakaskokemus on meille viimeistellyn työnjäljen rinnalla äärimmäisen tärkeää. Saavumme paikalle suorittamaan remontin juuri niin kuin on sovittu. Remontin ajankohta katsotaan yhdessä sinulle sopivaksi ja henkilökuntamme huolehtii rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet Kouvolassa!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.