Ikkunaremontti ja ulko-ovet Kotka

Ajatus ikkuna- tai oviremontista voi tuntua usein uuvuttavalta, sillä kukapa nyt ei haluaisi vain hypätä suoraan onnistuneeseen lopputulokseen?

Me ymmärrämme tämän täysin ja nyt voitkin huokaista helpotuksesta, sillä me Suomen Energia Avulla toteutamme ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot suunnitelmallisesti aina huolellisesta mittauksesta lopputarkastukseen asti. Sinun tehtäväsi? Jaa painavat mielipiteesi ja kerro sitäkin painavammat toiveesi, lopuksi pääset kevyin mielin nauttimaan lopputuloksesta, sillä raskaan työn hoiti joku muu!
Ikkunaremontti

Suomen Energia Apu toteuttaa ikkuna- ja oviremontit Kotkassa

Suoritamme ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot kaiken kokoisiin kiinteistöihin, oli kyseessä sitten koti, mökki tai jokin muu rakennus. Meiltä varaat maksuttoman kartoituksen, mittauksen sekä suunnittelukäynnin. Kuuntelemme toiveesi, jonka pohjalta teemme hyvän tarjouksen ja toimimme asiakaslähtöisesti remontin alusta loppuun saakka. Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja kaikkialla Kotkan alueella. Tutustu alta, kuinka kätevästi remonttisi hoituu!

Ikkunaremontin kulku

Miten ikkunaremontti hoituu? Alkukartoitus: tehty. Tarjous: hyväksytty. Seuraavaksi: tutustutaan yhdessä ikkunoihin ja värivaihtoehtoihin pienoismallien avulla. Kun mieluisa ikkunapaketti on rakennettu, mitataan vaihdettavat ikkunat huone kerrallaan ja samalla voidaan vaihtaa esimerkiksi ikkunoiden kätisyyttä ja parantaa äänieristystä tai aurinkosuojausta. Mittojen valmistuttua tehdään ikkunatilaus Piklakselle.

  • Tuotteiden täysi mittatakuu
  • Suomessa valmistetut kestävät ja laadukkaat tuotteet
  • Vanhojen ikkunoiden kierrätys
  • Lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan teko

Ulko-ovet asennettuna

Mietitkö ulko-oven vaihtamista kotiin taikka mökille? Kunnon ulko-ovi suojelee kotiasi ja se on myös ensimmäinen asia, jonka kodista näkee. Suomen Energia Avulta saat korkeatasoiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.
Laadukas ulko-ovi nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää energiaa. Yli 200 eri sävyisen HDF-oven valikoimastamme löydät takuulla juuri sinulle sopivan värivaihtoehdon. Ja jos tämä malli ei miellytä, niin aina voi iskeä aidosta puusta valmistetun massiivipuuoven kotia vartioimaan. Vai sittenkin valoisan sisääntulon luovat pariovet? Meiltä saa ulko-ovien vaihdon kirjaimellisesti Avaimet käteen -periaatteella!
  • Maksuton kartoituskäynti ja remontin suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Mittatilauksena valmistetut Piklas ulko-ovet ja turvallinen asennus
  • Aina kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun
Ulko-ovi asennettuna

Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-oven vaihdon Kotkassa!

Asennustiimimme kunnioittaa aina asiakkaan toiveita ja saapuu paikalle suorittamaan remontin sovittuna ajankohtana. Me tarjoamme ikkuna- ja ulko-oviremontteja asiakaslähtöisellä palvelulla kaikkialla Kotkan alueella.

Huolehdimme myös rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä viimeistelytyöstä remontin jälkeen. Jätämme kiinteistösi priimakuntoon!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.