Ikkunaremontti ja ulko-ovet Imatra

Ikkuna- tai oviremontti tulossa?

Kun tilaat remontin Suomen Energia Avulta, pääset nauttimaan vain remontin parhaista paloista: eli ideoinnista ja onnistuneesta lopputuloksesta. Toimelias asennustiimimme hoitaa sitten itse työnteon, ja niinhän sen kuuluukin mennä!

Me Suomen Energia Avulla olemme erikoistuneet ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon. Toteutamme remontit aina ilmaisesta kartoituskäynnistä ja suunnittelusta alkaen. Hoidamme huolelliset mittaukset, käytämme kotimaisia, kestäviä tuotteita ja viimeisenä suoritamme lopputarkastuksen. Tutustu remontin kulkuun alta, palvelemme kaikkialla Imatran alueella.

Yhteyshenkilösi Imatralla

Mikko Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Puumala – Tuohikotti –  Suomenniemi – Savitaipale – Kouvola – Myllykoski– Taavetti – Lappeenranta – Imatra – Joutseno – Ruokolahti – Anjalankoski – Kotka – Hamina – Pyhtää
[email protected]
044 280 9935

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mitä kaikkea ikkuna- tai oviremontti voivat sisältää?

Kun kotisi taikka mökkisi kaipaa uusia ikkunoita tai uutta sisäänkäyntiä, on Suomen Energia Apu täydellinen kumppani remontin toteutukseen. Palveluumme kuuluu aina maksuton suunnittelukäynti, jonka aikana saadaan parhaiten kartoitettua remontit tarpeet. Kuuntelemme toiveesi ja teemme hyvän tarjouksen. Sitten päästäänkin perehtymään tuotteisiin, ottamaan mittoja ja jatkamaan itse remontin toteutukseen.
Ikkuna- tai oviremontti on ajankohtainen, kun halutaan esimerkiksi parempaa lämpöeristystä, turvan tuntua tai toiminnallisuutta. Ikkunaremontin ja ulko-ovien vaihdon yhteydessä on helppo muuttaa oven tai ikkunan kätisyyttä ja aukeamissuuntaa, sekä äänieristystä tai lasien aurinkosuojausta. Mitä ikinä mietitkään, esitä toiveesi meille! Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, koska meillä on täysluotto tuotteisiimme, palveluumme, hintatasoomme sekä henkilökuntamme ammattitaitoon.

Ikkuna- ja oviremontit Imatralla Avaimet käteen -periaatteella

  • Maksuton kartoituskäynti ja remontin suunnittelu omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Mittatilauksena valmistetut kotimaiset Piklas ikkunat ja ulko-ovet
  • Turvallinen asennus ja 2 vuoden asennustakuu
  • Luotettava ja kaiken kattava remonttipalvelu Imatran alueella

Räätälöidyt ikkunaremontit mittatakuulla

Ikkunat – ne, joista sinä katsot ulos, ja joista naapurisi kuikuilevat sisään. Paras siis olla kadun hienoimmat! Suomen Energia Avulla ikkunaremontti käynnistyy alkukartoituksella, jonka jälkeen tutustutaan tuotteiden malleihin ja väreihin pienoismallien avulla. Ikkunat mitataan ja suunnitellaan huone kerrallaan ja kun mitat ovat valmiit, tehdään tilaus Piklakselle. Mittavastuu jää meille! Suomessa valmistetut tuotteet ovat ensiluokkaisen kestäviä. Ikkunaremonttiin kuuluu lopputarkastus sekä asennuspöytäkirjan teko ja tarvittaessa viemme myös vanhat ikkunasi kierrätykseen.

Uusi ilme sisäänkäyntiin laadukkaalla ulko-ovella

Haluatko ehostaa sisäänkäyntiä kotiisi tai mökille tyylikkäällä ulko-ovella? Vai onko muuten vain aika korvata vanha ulko-ovi turvallisella ja kestävällä ovella? Suomen Energia Apu tarjoaa oviremontit kokonaisvaltaisena palveluna. Meiltä saat huippulaadukkaat Piklas-ovet, joiden kattavasta valikoimasta löydät HDF-ovet 200 eri sävyvaihtoehdolla sekä aidosta puusta valmistetut jykevät massiivipuuovet ja isolle avautuvat pariovet.

Tyylikkyys ja käytännöllisyys eivät tietenkään poissulje turvallisuutta ja kestävyyttä: kotimaiset Piklas-ovet on suunniteltu kestämään ja suojaamaan kotiasi Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kunnon ulko-ovi ei koskaan ole huono sijoitus, sillä se nostaa asunnon myyntiarvoa ja säästää energiaa. Piklas myöntää ulko-oville 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihto Imatralla – ota yhteyttä!

Asiakaslähtöinen palvelu on meille äärimmäisen tärkeää ja saavummekin toteuttamaan remontin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kunnioitamme toiveitasi ja kotiasi, ja teemme ikkuna- ja oviremontit aina asiantuntevasti viimeistellyllä työnjäljellä. Huolehdimme myös kiinteistön sisä- ja ulkopuolen tarkastuksesta remontin jälkeen. Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet Imatralla.

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!