Ikkunaremontti ja ulko-ovet Heinola

Tilaa ikkuna- tai oviremontti Suomen Energia Avulta ja pääset pienellä vaivalla nauttimaan suoraan onnistuneesta lopputuloksesta

Asiantunteva tiimimme tulee paikalle kotiisi tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana sinun tehtäväsi on kertoa tarpeesi remontin suhteen. Sitten pääsemmekin hoitamaan ikkunat tai ulko-oven kuntoon toiveitasi kunnioittaen! Suomen Energia Apu on ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon erikoistunut yritys. Hoidamme kotiisi tai mökillesi mittatilaustyönä valmistetut kotimaiset ja kestävät tuotteet. Tutustu ja ota yhteyttä! Palvelemme asiakkaita Heinolassa.
Ikkunaremontti

Ikkuna- ja oviremontit Heinolassa Avaimet käteen -periaatteella

Kun kotisi taikka mökkisi kaipaa uusia ikkunoita tai ulko-oven vaihtoa, ota yhteyttä Suomen Energia Apuun. Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin ja remontin suunnittelun. Kuuntelemme toiveesi remontin tarpeista ja teemme hyvän tarjouksen mittatilaustyönä valmistetuista ikkunoista tai ulko-ovesta asennuksineen. Meiltä saat aina turvallisen asennuksen 2 vuoden takuulla ja mittavastuulla!

Miksi ikkuna- tai oviremontti?

Ikkuna- tai oviremontti kannattaa, kun haluat vaikkapa parantaa kiinteistösi lämpö- tai äänieristystä, turvallisuutta tai käytännöllisyyttä. Ikkunaremontin ja ulko-ovien vaihdon yhteydessä voidaan esimerkiksi vaihtaa oven tai ikkunan kätisyyttä ja aukeamissuuntaa, sekä lasien aurinkosuojausta. Mitä ikinä remontilta toivotkaan, voit huoletta esittää tarpeesi meille! Tarjoamme aina täysin maksuttoman kartoituskäynnin, sillä luotamme tuotteisiimme, ammattitaitoomme ja palveluumme täysin. Kutsu meidät käymään ja teemme ikkunaremontista tai ulko-ovien vaihdosta hyvän tarjouksen!

Räätälöidyt ikkunaremontit mittatakuulla

Aloititko jokavuotisen ikkunanpesun ja totesit, että sietäisivät mennä vaihtoon koko ikkunat? Tuttu juttu! Ikkunat on hyvä olla kunnossa niin ääni- ja lämpöeristysten kuin turvallisuudenkin kannalta. Ja nostaa laadukkaat ikkunat vielä asunnon arvoakin. Suomen Energia Avulla ikkunaremonttiin kuuluu aina suunnittelukäynti, jonka jälkeen ikkunamalleihin ja värivaihtoehtoihin tutustutaan pienoismallien avulla. Kun ikkunat on mitattu ja suunniteltu huonekohtaisesti, lähetetään ikkunatilaus Piklakselle. Takaamme mittojen onnistumisen, laadimme asennuspöytäkirjan, teemme remontin jälkeen lopputarkastuksen ja viemme kierrätykseen vielä vanhat ikkunasikin. Tekee mieli vaihtaa ikkunat ihan vain helppouden takia, eikö?

Uusi ulko-ovi viimeistelee kotisi taikka mökkisi sisäänkäynnin

Ulko-oven vaihto kannattaa niin asunnon myyntiarvon kuin energian säästönkin puolesta. Ja hei, jos kutsut kotiisi tai mökillesi vieraita, niin tyylikkään ulko-oven he ainakin huomaavat, jos ei niinkään muihin sisustusratkaisuihin osaa kiinnittää huomiota! Suomen Energia Apu tarjoaa oviremontit, jotka kattavat kaiken aina suunnittelusta mittatilaustyönä valmistettuihin ulko-oviin.
Meiltä saat kotimaiset ja kestävät Piklas-ovet: kattavasta valikoimasta löydät mm. HDF-ovet 200 eri sävyvaihtoehdossa sekä aidosta puusta valmistetut massiivipuuovet. Piklaksen ulko-ovet ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Piklas myöntää ulko-oville 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun.
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja ulko-oviremontit omakotitaloille ja taloyhtiöille – ota yhteyttä!

Saavumme tekemään remontin aina sovittuna ajankohtana: oli se sitten paras hetki lomamatkan tai tulevaisuudessa häämöttävien ylioppilasjuhlien kannalta. Meille on tärkeää toimia aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Emme revi ikkunaa toimistosi seinältä kesken etäpalaverin – kaikki on sovittavissa, jotta remontti hoituu mahdollisimman pienellä vaivalla sinulle. Kotisi tai muu kiinteistösi on ammattitaitoisten asentajiemme luotettavissa käsissä. Huolehdimme myös kiinteistön sisä- ja ulkopuolen kunnosta remontin jälkeen.

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.