Ikkunaremontti ja ulko-ovet Hamina

Miltäköhän tuntuisi rempata tekemättä itse juurikaan mitään? Kokeile

Suomen Energia Apu toteuttaa kotiisi taikka muuhun kiinteistöösi ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihdot kokonaisvaltaisena palveluna. Mitä se tarkoittaa? Yksinkertaista: suoritamme koko remontin suunnitelmallisesti mittauksesta lopputarkastukseen antamiesi toiveiden mukaisesti.
Ikkunaremontti

Aloitetaan maksuttomalla kartoituskäynnillä

Kun suunnittelet ikkunoiden tai ulko-oven vaihtoa, varaa meiltä maksuton kartoituskäynti. Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille kartoitus ja suunnittelukäynnin ilman ostositoumusta! Ammattitaitoiset asentajamme tulevat paikalle, kun sinulle sopii ja kuuntelevat toiveesi remontin osalta sekä tekevät alustavat mittaukset ja suunnitelmat. Käynnin jälkeen saat meiltä hyvän tarjouksen.

Ikkunaremontti helposti ja vaivattomasti
Tutustu alta ikkunaremontin sisältöön. Kattavasta valikoimastamme löydät takuulla kotiisi parhaiten istuvan ikkunamallin haluamallasi värillä. Asennamme Piklaksen kotimaiset ikkunat laadukkaasti ja turvallisesti. Mittavastuu jää meille ja lisäksi tarjoamme ikkunoille 2 vuoden asennustakuun.

 • Maksuton suunnittelukäynti
 • Ikkunoiden valinta pienoismallien avulla
 • Ikkunoiden mittaus ja suunnittelu huone kerrallaan
 • Yksilölliset ratkaisut mm. ikkunoiden kätisyyteen, aurinkosuojiin ja äänieristeisiin
 • Mittavastuu ja asennustakuu
 • Vanhojen ikkunoiden kierrätys
 • Lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan teko

Ulko-ovet laadukkaasti asennettuna

Mitenkäs sitten ulko-oven vaihtaminen? Hoituu samalla hyväksi todetulla mentaliteetilla kuin ikkunaremontitkin: sinä toivot, me toteutamme! Kunnon ulko-oveen kannattaa sijoittaa, sillä se tuo paitsi turvaa, myös nostaa asunnon myyntiarvoa ja säästää energiaa.

Suomen Energia Avulta saat tyylikkäät kotimaiset Piklas-ovet, joiden kattavasta valikoimasta löytyy varmasti mieluisa – oli se sitten HDF-ovi toivomassasi värisävyssä, aito massiivipuuovi tai valoa tuovat pariovet!

Teemme ulko-ovien vaihdot Haminassa:

 • Maksuton kartoituskäynti ja remontin suunnittelu
 • Mittatilauksena valmistetut kestävät Piklas ulko-ovet
 • Turvallinen asennus kokeneiden asentajiemme toimesta
 • Aina kattava 2 vuoden asennustakuu
 • Piklaksen myöntämä 3 vuoden materiaalin kestävyystakuu ja 10 vuoden suoranapysymistakuu
Ulko-ovi asennettuna

Ikkuna- ja oviremontit Haminassa Avaimet käteen -periaatteella

Kun suunnittelet ikkunaremonttia tai ulko-ovien vaihtoa, varaa meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi huolellisesti, teemme hyvän tarjouksen ja toimimme asiakaslähtöisesti remontin loppuun saakka. Asennustiimimme saapuu paikalle suorittamaan remontin sovittuna ajankohtana, aina asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovien vaihdon!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.