Aurinkopaneelit
Varkaus

Kiinnostaako aurinkopaneelien hankinta?

Aurinkopaneelit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme! Aurinkoenergiaan siirtyminen on kannattava sijoitus ja me Suomen Energia Avulla autamme sinua kaikessa aurinkopaneelien hankintaan liittyvässä aina mitoittamisesta asentamiseen. Tutustu aurinkopaneelien hankintaan ja tuottoihin alta, palvelemme Varkaudessa.

Yhteyshenkilösi Varkaudessa

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola -Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aurinkopaneelit ovat tuottava sijoitus

Kunhan paneelit mitoitetaan oikein ja asennetaan tarkasti kiinteistön ominaisuudet huomioiden, aurinkopaneelit ovat varma ja kannattava sijoitus. Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen ratkaisu parantamaan kiinteistön energiatehokkuutta. Lisäksi ne nostavat kiinteistön arvoa ja ennen kaikkea maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä.
Aurinkopaneelien avulla sähkön siirto vähenee ja näin siirtomaksut sekä verot pienenevät. Aurinkopaneeleilla saatavat tuotot ovat mittavat: jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen. Lisäksi aurinkopaneelien rahallinen tuotto nousee vuosittain, kun sähkön hinta nousee. Sähkön kokonaishinta on noussut viimeisen 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime vuosina jopa paljon tätä enemmän. Toimi siis pian! Mitä aiemmin hankit paneelit, sitä enemmän tuottoa saat sijoituksellesi. Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu.

Suomen Energia Apu toimittaa markkinoiden laadukkaimmat paneelit

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Käytämme ainoastaan laadukkaimpia paneeleita ja asiantuntijamme hoitavat asennusprosessin huolellisesti. Asentajamme tarkistavat sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan.

Tilaa aurinkopaneelit Varkaudessa meiltä!

  • Helppokäyttöinen laitteisto
  • Paneeleiden tuottoa seuraat suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimesta
  • Lähes huoltovapaa järjestelmä, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita
  • Aurinkopaneeleiden väriksi voit valita syvän sinisen tai mustan
  • Monipuoliset asennusmahdollisuudet parhaan tuoton takaamiseksi
  • Paneelit sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana
  • Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu

Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ota meihin yhteyttä

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys. Palvelumme ovat saatavilla Varkaudessa, ja voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Varmistamme palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja vastaamme kaikkiin huoliisi myös aurinkopaneelien asennuksen jälkeen. Me palvellaan aina positiivisella (aurinko)energialla!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!