Aurinkopaneelit Varkaus

Kiinnostaako aurinkopaneelien hankinta?

Aurinkopaneelit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme! Aurinkoenergiaan siirtyminen on kannattava sijoitus ja me Suomen Energia Avulla autamme sinua kaikessa aurinkopaneelien hankintaan liittyvässä aina mitoittamisesta asentamiseen. Tutustu aurinkopaneelien hankintaan ja tuottoihin alta, palvelemme Varkaudessa.

Suomen Energia Apu toimittaa markkinoiden laadukkaimmat paneelit

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Käytämme ainoastaan laadukkaimpia paneeleita ja asiantuntijamme hoitavat asennusprosessin huolellisesti. Asentajamme tarkistavat sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan.
  • Helppokäyttöinen laitteisto
  • Paneeleiden tuottoa seuraat suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimesta
  • Lähes huoltovapaa järjestelmä, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita
  • Aurinkopaneeleiden väriksi voit valita syvän sinisen tai mustan
  • Monipuoliset asennusmahdollisuudet parhaan tuoton takaamiseksi
  • Paneelit sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana
  • Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu

Aurinkopaneelit ovat tuottava sijoitus

Kunhan paneelit mitoitetaan oikein ja asennetaan tarkasti kiinteistön ominaisuudet huomioiden, aurinkopaneelit ovat varma ja kannattava sijoitus. Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen ratkaisu parantamaan kiinteistön energiatehokkuutta. Lisäksi ne nostavat kiinteistön arvoa ja ennen kaikkea maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä.
Aurinkopaneelien avulla sähkön siirto vähenee ja näin siirtomaksut sekä verot pienenevät. Aurinkopaneeleilla saatavat tuotot ovat mittavat: jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen. Lisäksi aurinkopaneelien rahallinen tuotto nousee vuosittain, kun sähkön hinta nousee. Sähkön kokonaishinta on noussut viimeisen 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime vuosina jopa paljon tätä enemmän. Toimi siis pian! Mitä aiemmin hankit paneelit, sitä enemmän tuottoa saat sijoituksellesi. Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu.

Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ota meihin yhteyttä

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys. Palvelumme ovat saatavilla Varkaudessa, ja voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Varmistamme palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja vastaamme kaikkiin huoliisi myös aurinkopaneelien asennuksen jälkeen. Me palvellaan aina positiivisella (aurinko)energialla!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.