Aurinkopaneelit Pieksämäki

Mietitkö aurinkopaneelien hankintaa?
Ole yhteydessä meihin!

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys: autamme sinua kaikessa aurinkopaneelien hankintaan liittyvässä. Asiantuntijamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia ja he hoitavat kaiken paneelien mitoittamisesta oikeaoppiseen asennukseen. Kun me saavutaan paikalle kartoittamaan tarpeesi aurinkopaneelien hankintaan liittyen, sinun tehtäväsi on vain innostua pian saamistasi aurinkoenergian hyödyistä! Tutustu aurinkopaneelien hankintaan alla, palvelumme ovat saatavilla Pieksämäellä.

5 hyvää syytä hankkia aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat kannattava sijoitus, jonka hyödyt ovat mittavat niin ympäristön kuin sähkölaskusikin kannalta. Ei ole sattumaa, että yhä useampi omakotitalon, paritalon tai rivitalon omistaja kiinnostuu aurinkopaneelien hankinnasta. Aurinkoenergiaan siirtyminen on tuottava investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa, parantaa E-lukua ja maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Meiltä tilaat aurinkopaneelit asennuksineen Pieksämäellä!
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu, joka pienentää hiilijalanjälkeäsi
  • Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi: paneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu
  • Paneelit parantavat kiinteistön energiatehokkuutta ja nostavat sen arvoa
  • Aurinkoenergian käyttö vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja
  • Paneeleissamme on lähes huoltovapaa järjestelmä, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita

Mistä aurinkopaneelien tuotot sitten syntyvät?
Aurinkovoimalat tekevät kiinteistöstäsi omavaraisemman sähkön tuottamisen suhteen. Toisin sanoen, säästät merkittäviä summia sähkön siirtomaksuissa ja veroissa. Aurinkopaneelien tuotto on suoraan rahassa mitattuna jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa. Sähkön kokonaishinta on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime vuosina jopa paljon enemmän. Hanki siis aurinkopaneelit nopeasti, saat sähkön kallistuessa enemmän tuottoa sijoituksellesi!

Tilaa laadukkaat aurinkopaneelit meiltä, se kannattaa!

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Yksi tärkeimmistä paneeleidemme ominaisuuksista on niiden kyky sietää varjostumista. Paneeliemme tuotto pysyy korkeana myös Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Heikkolaatuisemmat paneelit voivat menettää jopa yli 30 % tuotostaan vähäisestäkin varjostuksesta.
Toimittamissamme aurinkopaneeleissa on lisäksi helppokäyttöinen laitteisto, jonka huollon tarve on todella vähäinen. Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi. Aurinkopaneeleihin voit valita väriksi joko mustan tai syvän sinisen. Toimittamillamme tuotteilla on 10–30 vuoden takuu. Kerromme laitteista ja takuusta lisää tapaamisen yhteydessä!

Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ota meihin yhteyttä

Suomen Energia Apu asentaa aurinkopaneelit kiinteistöösi Pieksämäellä. Ammattitaitoiset asentajamme mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tarkistamme sähkönkulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan joko katolta yhdestä tai kahdesta ryhmästä tai vastaavasti maahan asennetuista telineistä.

Panostamme onnistuneeseen asiakaskokemukseen ja varmistammekin aina asiakkaan tyytyväisyyden olemalla yhteydessä vielä asennuksen jälkeen. Vastaamme mielellämme kaikkiin aurinkopaneeleihin liittyviin kysymyksiisi. Me palvellaan sinua positiivisella (aurinko)energialla, ota yhteyttä!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.