Aurinkopaneelit Mikkeli

Aurinkopaneelien hankinta tulossa?
Olet oikeassa paikassa.

Aurinkoenergiaan siirtyminen on ehdottomasti kannattavaa ja me Suomen Energia Avulla olemme valmiina auttamaan kaikkeen aurinkopaneelien hankintaan liittyvässä aina mitoittamisesta asentamiseen. Saavumme paikalle mitenkäs muutenkaan kuin aurinkoisella mielellä! Tutustu aurinkopaneelien hankintaan alla, palvelemme kaikkialla Mikkelissä.

Miksi siirtyä aurinkoenergiaan?

Aurinkopaneelit ovat kannattava ja tuottava sijoitus, kunhan paneelit mitoitetaan oikein ja asennetaan tarkasti kiinteistön koko ja ominaisuudet huomioiden. Aurinkopaneelit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme! Ne ovat pitkäikäinen investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa, parantaa energiatehokkuutta ja maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Kiinnostuitko? Tilaa aurinkopaneelit meiltä Mikkelin alueella!

Tutustu aurinkoenergian tuottoihin
Aurinkopaneeleiden laatu ja tuotto ovat parantuneet huomattavasti, samaan aikaan kun paneeleiden hinnat ovat laskeneet. Paras mahdollinen tuotto saadaan, kun sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa. Mitä enemmän käytät paneeleiden tuottamaa sähköä, sitä paremmat hyödyt ja suuremmat säästöt saat. Sähkölaskuko siis pienenee sähköä käyttämällä? Kyllä!

Aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen. Eipähän enää tarvitse päivitellä sähkön hinnan ja sähkön siirtohintojen jatkuvaa nousua! Aurinkopaneelien rahallinen tuotto nousee vuosittain, kun sähkön hinta nousee. Joko olisi siis aika toimia? Mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi! Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime aikoina jopa paljon tätä enemmän.

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Mikkelissä

Kun kiinnostuksesi aurinkopaneeleista herää, ota yhteyttä meihin ja autamme sinua kaikessa mahdollisessa. Asiantuntijamme mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tarkistamme sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan.

Katolle ja kohti etelää on paras paikka aurinkopaneeleille. Aurinkopaneelit on mahdollista sijoittaa myös suuntaamaan kohti itää ja länttä, koska paneelimme voidaan asentaa kahteen ryhmään. Oikein asennettuna molemmilla vaihtoehdoilla saa erittäin hyvän tuoton. Aurinkopaneelit voidaan asentaa myös maan pinnalle asennettaviin telineisiin.

Mitä sitten, jos ja kun Suomessa aurinko ei juurikaan paista?
Suomen harmaat sääolot eivät ole oikeastaan minkäänlainen ongelma. Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana! Koska paneelimme ovat jaettu pieniin osiin, varjostuminen aiheuttaa vain pienen tehon heikentymisen. Suomessa valoa riittää kesän kynnyksellä aamusta iltaan – ota hyöty itsellesi, ilmaisena sähkönä.

Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ota meihin yhteyttä

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys. Palvelumme ovat saatavilla Mikkelissä, ja voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Varmistamme tyytyväisyytenne ja palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja vastaamme kaikkiin aurinkopaneeleihin liittyviin huoliisi myös asennuksen jälkeen. Me tullaan paikalle positiivisella (aurinko)energialla!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.