Aurinkopaneelit
Mikkeli

Aurinkopaneelien hankinta tulossa?
Olet oikeassa paikassa.

Aurinkoenergiaan siirtyminen on ehdottomasti kannattavaa ja me Suomen Energia Avulla olemme valmiina auttamaan kaikkeen aurinkopaneelien hankintaan liittyvässä aina mitoittamisesta asentamiseen. Saavumme paikalle mitenkäs muutenkaan kuin aurinkoisella mielellä! Tutustu aurinkopaneelien hankintaan alla, palvelemme kaikkialla Mikkelissä.

Yhteyshenkilösi Mikkelissä

Kari Kattelus

Aurinkovoimalat

Mikkeli – Ristiina – Suomenniemi – Puumala – Sulkava – Juva – Virtasalmi – Leppävirta – Joroinen – Rantasalmi – Oravikoski – Suonenjoki – Pieksämäki – Hankasalmi
[email protected]
0400 624539

 

 

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola
[email protected]
044 298 4062

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi siirtyä aurinkoenergiaan?

Aurinkopaneelit ovat kannattava ja tuottava sijoitus, kunhan paneelit mitoitetaan oikein ja asennetaan tarkasti kiinteistön koko ja ominaisuudet huomioiden. Aurinkopaneelit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme! Ne ovat pitkäikäinen investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa, parantaa energiatehokkuutta ja maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Kiinnostuitko? Tilaa aurinkopaneelit meiltä Mikkelin alueella!
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu
  • Aurinkopaneeleilla 30 vuoden tuottotakuu
  • Parantaa kiinteistön E-lukua ja nostaa sen arvoa
  • Vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja
  • Helppohuoltoinen järjestelmä, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita

Tutustu aurinkoenergian tuottoihin

Aurinkopaneeleiden laatu ja tuotto ovat parantuneet huomattavasti, samaan aikaan kun paneeleiden hinnat ovat laskeneet. Paras mahdollinen tuotto saadaan, kun sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa. Mitä enemmän käytät paneeleiden tuottamaa sähköä, sitä paremmat hyödyt ja suuremmat säästöt saat. Sähkölaskuko siis pienenee sähköä käyttämällä? Kyllä!

Aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen. Eipähän enää tarvitse päivitellä sähkön hinnan ja sähkön siirtohintojen jatkuvaa nousua! Aurinkopaneelien rahallinen tuotto nousee vuosittain, kun sähkön hinta nousee. Joko olisi siis aika toimia? Mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi! Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime aikoina jopa paljon tätä enemmän.

Tuotto- ja laatutakuu!

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia paneeleita ja ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että paneelit sijoitetaan oikein. Aurinkopaneeleiden värin voit valita syvän sinisen ja mustan väliltä.

Toimittamissamme aurinkopaneeleissa on helppokäyttöinen laitteisto. Aurinkovoimalan käyttö on helppoa ja laitteisto on käytännössä huoltovapaa. Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi. Tuotteilla on 10–30 vuoden takuu. Laitteista ja takuusta kerromme lisää tapaamisen yhteydessä.

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Mikkelissä

Kun kiinnostuksesi aurinkopaneeleista herää, ota yhteyttä meihin ja autamme sinua kaikessa mahdollisessa. Asiantuntijamme mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tarkistamme sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan.

Katolle ja kohti etelää on paras paikka aurinkopaneeleille. Aurinkopaneelit on mahdollista sijoittaa myös suuntaamaan kohti itää ja länttä, koska paneelimme voidaan asentaa kahteen ryhmään. Oikein asennettuna molemmilla vaihtoehdoilla saa erittäin hyvän tuoton.
Aurinkopaneelit voidaan asentaa myös maan pinnalle asennettaviin telineisiin.

Mitä sitten, jos ja kun Suomessa aurinko ei juurikaan paista?

Suomen harmaat sääolot eivät ole oikeastaan minkäänlainen ongelma. Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana! Koska paneelimme ovat jaettu pieniin osiin, varjostuminen aiheuttaa vain pienen tehon heikentymisen. Suomessa valoa riittää kesän kynnyksellä aamusta iltaan – ota hyöty itsellesi, ilmaisena sähkönä.

Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ota meihin yhteyttä

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys. Palvelumme ovat saatavilla Mikkelissä, ja voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Varmistamme tyytyväisyytenne ja palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja vastaamme kaikkiin aurinkopaneeleihin liittyviin huoliisi myös asennuksen jälkeen. Me tullaan paikalle positiivisella (aurinko)energialla!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!