Aurinkopaneelit
Lappeenranta

Suoraa säästöä sähkökuluihin? Aurinkopaneeleilla se onnistuu!

Kun aurinkoenergiaan siirtyminen on mielessä, ota yhteyttä Suomen Energia Apuun. Me mitoitamme, sijoitamme ja asennamme aurinkopaneelit Lappeenrannassa energisellä asenteella ja lujalla ammattitaidolla. Asiantuntijamme hoitavat kaiken aurinkopaneeleihin liittyvän ja sinä pääset hyötymään aurinkopaneelien tuottamista säästöistä. Kuulostaa hyvältä, eikö? Tutustu alta aurinkopaneelien hankintaan, toimitamme aurinkopaneelit kiinteistöösi Lappeenrannan alueella.

Yhteyshenkilösi Lappeenrannassa

Mikko Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Puumala – Tuohikotti –  Suomenniemi – Savitaipale – Kouvola – Myllykoski– Taavetti – Lappeenranta – Imatra – Joutseno – Ruokolahti – Anjalankoski – Kotka – Hamina – Pyhtää
[email protected]
044 280 9935

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi!

Aurinkopaneelit ovat kannattava ja tuottava sijoitus, sillä sähkön hinta on ollut viime aikoina entistä jyrkemmässä nousussa. Aurinkopaneelien suosion kasvu ei ole sattumaa: sähkön kokonaishinnan noustua viimeisen kymmenen vuoden aikana keskimäärin noin 50 %, on paneeleilla kertyvät säästöt mittavat. Tee sinäkin pitkäaikainen investointi, joka tuo paitsi säästöä sähkökuluihin, myös nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Tilaa aurinkopaneelit Suomen Energia Avulta Lappeenrannassa!

Aurinkoenergialla kertyvät tuotot

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen ratkaisu kiinteistösi sähköntuottoon. Paneelien laatu ja tuotto ovat kehittyneet viime aikoina huimasti samalla, kun paneelit ovat tulleet edullisemmiksi. Aurinkopaneeleista saadaan paras mahdollinen tuotto, kun sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa. Yksinkertaista: sähkölasku pienenee sähköä käyttämällä!
  • Aurinkopaneelien tuotto on rahassa mitattuna jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa
  • Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 %
  • Paneelien kerryttämä säästö kasvaa vuosittain, kun sähkön hinta nousee
  • Aurinkopaneeleilla sähkön siirron määrää vähenee ja siirtomaksut sekä verot pienenevät
  • Aurinkopaneelit parantavat kiinteistön arvoa ja nostavat sen E-lukua
  • Aurinkopaneeleilla 30 vuoden tuottotakuu

Laadukkaat laitteet takaavat parhaan mahdollisen tuoton

Käytämme ainoastaan huippulaatuisia aurinkopaneeleita, inverttereitä ja kiinnikkeitä. Toimittamissamme aurinkopaneeleissa on helppokäyttöinen laitteisto, eikä se vaadi juurikaan huoltoa. Paneeleiden tuottoa on kätevä seurata suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi.
Kokeneet asentajamme huolehtivat, että paneelit sijoitetaan oikein. Paras asennuspaikka aurinkopaneeleille on katolle ja kohti etelää, mutta paneelit on mahdollista asentaa myös kahteen ryhmään suuntaamaan kohti itää ja länttä. Kunhan asennus hoidetaan oikein, molemmilla vaihtoehdoilla saa erittäin hyvän tuoton. Lisäksi paneelit voidaan asentaa maan pinnalle asennettaviin telineisiin. Aurinkopaneeleiden värin voit valita syvän sinisen ja mustan väliltä.

Aurinkopaneelien mitoitus ja asennus Lappeenrannassa

Suomen Energia Apu tarjoaa kokonaisvaltaista aurinkopaneelien hankintaan liittyvää palvelua. Kun kiinnostus siirtyä aurinkoenergiaan herää, ota yhteyttä meihin ja saat kaikki palvelut mitoittamisesta asentamiseen. Asiantuntijamme tarkastavat kiinteistösi sähkökulutuksen sähkölaskustanne, jonka jälkeen he miettivät sopivan määrän aurinkopaneeleita sekä pystyvät valitsemaan paneeleille juuri sopivan sijoituspaikan. Oikein asennettuna aurinkopaneeleilla saa loistavan tuoton!

Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää ja vastaamme kaikkiin aurinkopaneeleihin liittyviin kysymyksiisi myös asennuksen jälkeen. Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu. Kysy lisää jo tänään, toimimme kaikkialla Lappeenrannan alueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!