Aurinkopaneelit Lahti

Olet ehkä kuullut, että aurinkopaneelien hankkiminen kannattaa?

Se on täysin totta, ja kun tilaat aurinkopaneelit Suomen Energia Avulta, saat takeen siitä, että aurinkopaneelit asennetaan kiinteistöösi oikeaoppisesti mitoittamisesta sijoittamiseen – paras tuotto etusijalla! Kun energiset asiantuntijamme saapuvat hommiin, sinun ei tarvitse huolehtia yhtikäs mistään. Tutustu aurinkopaneelien hankintaan ja tuottoihin alla, palvelemme Lahdessa.

Miksi aurinkoenergiaan siirtyminen kannattaa?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan niiden avulla saatavat tuotot ovat merkittävät. Ne ovat pitkäaikainen investointi, jolla saat säästöä sähkön hinnassa jopa yli 10 % puhtaana käteen. Sähkön kokonaishinta on viimevuosina ollut jatkuvassa nousussa. Viimeisen 10 vuoden aikana sähkön hinta on noussut keskimäärin noin 50 %. Mitä kovempana sähkön hinnan nousu jatkuu, sitä suuremmat ovat aurinkopaneelien tuotot. Ehkä olisi siis aika ryhtyä toimiin?

Aurinkopaneelit ovat myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Kun aurinkopaneelit mitoitetaan oikein ja sijoitetaan huolellisesti kiinteistön koko ja ominaisuudet huomioiden, ne nostavat kiinteistön arvoa ja parantavat energiatehokkuutta.

  • Ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu
  • Aurinkopaneeleilla 30 vuoden tuottotakuu
  • Vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja
  • Rahallinen tuotto nousee vuosittain sähkön hinnan noustessa
  • Helppohuoltoinen järjestelmä, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita
  • Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu

Huippulaatuiset laitteet meiltä

Aurinkopaneelit ovat järkihankinta, ja meiltä saat markkinoiden järkevimmän ratkaisun! Aurinkopaneeleiden laatu ja tuotto ovat parantuneet merkittävästi samalla, kun paneeleiden hinnat ovat laskeneet. Käytämme ainoastaan huippulaatuisia aurinkopaneeleita, jotka asiantunteva tiimimme asentaa kokeneella otteella. Toimittamissamme laitteissa on helppokäyttöinen ja helppohuoltoinen laitteisto ja paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja omasta puhelimestasi.
Aurinkopaneelimme ovat suunniteltu kestämään ja toimimaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Yksi harhakäsitys onkin, ettei aurinkopaneelit kannata Suomessa vähäisen auringonpaisteen takia. Tosiasiassa Suomen harmaat sääolot eivät ole ongelma, sillä paneelimme sietävät varjostumista ilman tuoton heikentymistä. Lisäksi Suomessa riittää kesällä valoa niin paljon, että hyöty kannattaa ehdottomasti napata talteen ilmaisena sähkönä!

Energia Apu toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit Lahdessa

Kiinnostaako aurinkopaneelien hankkiminen? Ota yhteyttä meihin ja me autamme sinua kaikessa mahdollisessa. Asiantuntijamme mitoittavat kiinteistöösi juuri oikean määrän aurinkopaneeleita tarkistettuaan ensin tarkan sähkönkulutuksen sähkölaskustanne. Tämän jälkeen katsotaan paneeleille hyvä asennuspaikka, joka voi olla katolla yhdessä tai kahdessa ryhmässä tai maan pinnalle asennetuissa telineissä.

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, jolta saat kaiken kattavaa palvelua. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja varmistammekin tyytyväisyytesi ottamalla yhteyttä vielä asennuksen jälkeen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, mikäli aurinkopaneelien hankkiminen kiinnostaa tai sinulla herää lisäkysymyksiä. Muistathan, että
mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.