Aurinkopaneelit Kouvola

Yhä useampi talonomistaja kiinnostuu aurinkopaneeleista, eikä ihme!

Aurinkopaneelit ovat rahallisesti kannattava sijoitus ja laitteet ovat viime aikoina kehittyneet huomattavasti: niiden tuotto ja laatu ovat parantuneet samalla, kun hinnat ovat laskeneet. Hanki aurinkopaneelit Suomen Energia Avulta – saat huipputasoiset laitteet laadukkaasti asennettuna ja pääset niiden tuottamiin hyötyihin käsiksi. Kun asiantuntijamme saapuu hommiin, sinun ei tarvitse huolehtia mistään! Tutustu aurinkopaneeleihin alta, toimitamme paneeleita Kouvolassa.

Miksi kannattaa hankkia aurinkopaneelit?

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen, kiinteistön arvoa ja energiatehokkuutta nostava investointi, joka maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Kunhan paneelit on mitoitettu ja sijoitettu huolella kiinteistön koon ja sähkökulutuksen mukaan, aurinkosähkön kerryttävät säästöt ovat mittavat. Heräsikö kiinnostuksesi? Tilaa aurinkopaneelit Kouvolassa meiltä!

  • Pitkäaikainen ympäristöystävällinen investointi
  • Nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa sen E-lukua
  • Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu
  • Laskee sähkökuluja vähentäen sähkön siirron määrää, siirtomaksuja sekä veroja
  • Suomen Energia Avulta saat markkinoiden parhaat aurinkopaneelit

Aurinkopaneelien tuotot pähkinänkuoressa

Sähkön hinnan noustessa jatkuvasti aurinkopaneeleihin sijoitettu summa tuottaa vuosittain enemmän rahaa puhtaana käteen. Rahassa mitattuna säästö sähkön hinnassa on jopa yli 10 %. Aurinkopaneelit kannatta tietysti hankkia nopeasti, sillä sähkön kokonaishinta on noussut viimeisen 10 vuoden aikana noin 50 % ja nousu on viime aikoina kiihtynyt. Siis mitä aiemmin hankit paneelit, sitä enemmän saat tuottoa!

Laadukkaat ja helppohuoltoiset laitteet
Suomen Energia Avulta saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Paneelimme ovat markkinoiden laadukkaimpia: niissä on helppohuoltoinen järjestelmä ja niiden tuotto pysyy korkeana myös Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Laitteiston käyttö on yksinkertaista ja paneeleiden tuottoa on kätevä seurata suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimestasi. Entä sitten asennus? Hoituu vankalla ammattitaidolla asiantuntijoidemme johdosta! Me huolehdimme mitoittamisesta, sijoittamisesta ja parhaan mahdollisen asennuspaikan löytämisestä. Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Energia Apu toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit Kouvolassa

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuksesi aurinkopaneeleihin heräsi. Me vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme mielellämme lisätietoa sekä kokemuksia aurinkopaneelien käytöstä. Olemme aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys ja hoidamme puolestasi kaiken aurinkopaneelien hankintaan liittyvän pitkällä kokemuksella ja luotettavasti. Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa, joten olemme yhteydessä sinuun vielä asennuksenkin jälkeen. Näin varmistamme tyytyväisyytesi palveluumme! Kun aurinkopaneelien hankita on ajankohtaista, meidän aurinkoinen asennustiimi tulee luoksesi. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit Kouvolassa.

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.