Aurinkopaneelit Kotka

Oletko kiinnostunut aurinkopaneelien hankinnasta? Olet juuri oikeassa paikassa!

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, joka palvelee kaikessa aurinkopaneeleihin liittyvässä asiantuntevasti ja aina asiakkaan tyytyväisyys edellä. Aurinkoenergiaan siirtyminen on kannattava ratkaisu niin ympäristön kuin suoraan sähkössä säästettävien kulujenkin kannalta. Tutustu alta aurinkopaneeleihin ja niiden hyötyihin ja ota yhteyttä meihin, kun harkitset aurinkopaneelien hankkimista Kotkassa. Me palvellaan aina energisellä asenteella!

Miksi aurinkoenergiaan kannattaa siirtyä juuri nyt?

Vastaus on hyvinkin yksinkertainen: sähkön kokonaishinnan ollessa kovassa nousussa, aurinkopaneelien tuotot kasvavat entisestään. Aurinkopaneelit vähentävät sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja. Ne ovat varmasti tuottava sijoitus, kunhan paneelien oikeasta mitoituksesta ja sijoittamisesta huolehditaan asennusvaiheessa. Aurinkopaneelien suureen suosioon vaikuttaa paitsi suorat säästöt sähkökuluissa, myös niiden ekologisuus ja energiatehokkuus. Vaikka aurinkopaneelien tuottoaika on pitkä, ne nostavat kiinteistön arvoa niin, että sijoitus on järkevä, vaikka myisitkin asuntosi ennen kuin paneelit ovat maksaneet itsensä takaisin.

Investoi aurinkopaneeleihin – säästöt puhuvat puolestaan
Aurinkopaneelit ovat kehittyneet tuottamaan yhä enemmän säästöjä samalla, kun itse paneelit ovat tulleet edullisemmiksi. Paras mahdollinen tuotto taataan suhteuttamalla sähkönkulutus ja paneelien tuotto oikein. Sähkön kokonaishinta on viimeisen kymmenen vuoden aika noussut noin 50 % ja nousu jatkuu entisestään. Siis mikä ratkaisuksi ainaiseen sähkön hinnan voivotteluun? Aurinkopaneelit, joilla saat säästöä sähkön hinnassa jopa yli 10 % suoraan rahana mitattuna!

Suomen Energia Apu toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit Kotkan alueella

Toimitamme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia aurinkopaneeleita, laadukkaasti asennettuna tietenkin. Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet kiinteistösi kokoon ja ominaisuuksiin mitoitettuna. Sijoitamme paneelit aina paras mahdollinen tuotto mielessä. Toimittamiamme tuotteita on helppo käyttää ja helppo huoltaa, ota yhteyttä niin kerromme lisää laitteista, niiden ominaisuuksista ja takuusta!
  • Laadukkaat aurinkopaneelit
  • Kaiken kattava palvelu mitoittamisesta asentamiseen
  • Helppokäyttöinen ja vain vähäistä huoltoa vaativa laitteisto, joka on suunniteltu toimimaan Suomen sääolosuhteissa
  • Paneeleiden tuottoa on kätevä seurata suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi
  • Aurinkopaneeleihin saatavilla värivaihtoehdot musta ja syvän sininen
  • Toimittamillamme tuotteilla aina 10–30 vuoden takuu
  • Monipuoliset asentamismahdollisuudet – sijoitetaan aurinkopaneelit juuri sinun kiinteistöösi sopivalla tavalla!

Ota yhteyttä, saat meiltä aurinkopaneelit Kotkassa

Suomen Energia Apu hoitaa kaiken aurinkopaneeleihin liittyvän. Asiantuntijamme aloittavat sähkökulutuksesi tarkastamisesta, jonka perusteella mitoitetaan oikea määrä paneeleita, katsotaan niille sopiva sijoituspaikka ja asennetaan laitteet paikalleen. Asiakastyytyväisyyden varmistamme soittamalla sinulle vielä asennuksen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi laitteiston huoltoon liittyen. Me palvellaan aina asiakaslähtöisesti, positiivisella (aurinko)energialla!Suomen Energia Apu hoitaa kaiken aurinkopaneeleihin liittyvän. Asiantuntijamme aloittavat sähkökulutuksesi tarkastamisesta, jonka perusteella mitoitetaan oikea määrä paneeleita, katsotaan niille sopiva sijoituspaikka ja asennetaan laitteet paikalleen. Asiakastyytyväisyyden varmistamme soittamalla sinulle vielä asennuksen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi laitteiston huoltoon liittyen. Me palvellaan aina asiakaslähtöisesti, positiivisella (aurinko)energialla!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.