Aurinkopaneelit Imatra

Mietitkö aurinkopaneelien hankintaa?
Ei hassumpi idea!

Aurinkoenergiaan siirtyminen on monin tavoin kannattava valinta ja me Suomen Energia Avulla autamme sinua kaikessa aurinkopaneelien hankintaa liittyvässä. Meidän asiantunteva tiimimme mitoittaa, toimittaa, sijoittaa ja asentaa paneelit kiinteistöösi Imatralla. Tullaan paikalle mitenkäs muutenkaan kuin positiivisella (aurinko)energialla ja kerrotaan myös mielellämme lisää aurinkoenergian hyödyistä ja aurinkovoimalan toiminnasta. Tutustu aurinkopaneelien hankintaan alla ja ota yhteyttä, palvelemme Imatran alueella.

Aurinkopaneeleista kiittää ympäristö ja sähkölasku

Aurinkopaneeleista on monenlaista hyötyä, joista isoimpana ne ovat tuottava sijoitus, jolla voit pienentää sähkölaskuasi merkittävästi. Kunhan paneelit mitoitetaan ja asennetaan oikein, ne nostavat kiinteistön arvoa, parantavat energiatehokkuutta sekä maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä: aurinkopaneelien rahallinen tuotto on jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa! Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu.
Aurinkovoimala on ekologinen valinta, joka tekee kiinteistöstäsi omavaraisemman sähkön tuottamisen suhteen. Aurinkopaneelit vähentävät sähkön siirron määrää ja näin pienentävät sekä siirtomaksuja että veroja. Ei siis ihme, että aurinkopaneelien suosio on kasvussa sähkön kokonaishinnan noustessa jatkuvasti!

Tilaa aurinkopaneelit meiltä Imatralla!

Suomen Energia Apu asentaa korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia paneeleita ja huolehdimme, että paneelit mitoitetaan ja sijoitetaan kiinteistöösi oikein. Tarkistamme sähkökulutuksen sähkölaskustanne, jotta pystymme asentamaan oikean määrän aurinkopaneeleita parhaan mahdollisen tuoton saamiseksi.
Aurinkosähköjärjestelmä on helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa. Lisäksi paneelimme on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Paneelit kestävät varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana. Ja kun kesällä Suomessa riittää valoa aamusta iltaan, saat hyödyn itsellesi kätevästi ilmaisena sähkönä! Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi.

Energia Apu palvelee sinua Imatralla

Kun kiinnostuksesi aurinkopaneeleista herää, ota yhteyttä meihin ja autamme sinua kaikessa mahdollisessa. Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu ja varmistamme tyytyväisyytesi palveluumme olemalla yhteydessä sinuun asennuksen jälkeen. Aurinkopaneelit on mahdollista sijoittaa katolle yhteen suuntaan osoittaen tai myös kahteen ryhmään. Lisäksi aurinkopaneelit voidaan asentaa myös maan pinnalle asennettaviin telineisiin.
Mikä on paras ratkaisu juuri sinun kiinteistöösi? Siitä huolehdimme me! Olemme aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, jolle voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset. Me hoidetaan homma niin, että sinun tehtäväsi on vain päästä hyötymään sijoituksen tuomista tuotoista. Ota yhteyttä, palvelumme ovat saatavilla Imatran alueella!

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.