Aurinkopaneelit
Heinola

Aurinkopaneelien hankinta suunnitteilla?

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys ja asennamme kiinteistöösi paneelit huolehtien kaikesta aina mitoittamisesta sopivan sijoituspaikan valitsemiseen. Aurinkoenergiaan siirtyminen kannatta – se on ympäristöystävällinen ratkaisu ja kiittääpä hankinnasta myös sähkölaskusi. Ota yhteyttä, kun haluat hankkia aurinkopaneelit Heinolassa. Asiantuntijamme palvelevat aurinkoisin mielin!

Yhteyshenkilösi Heinolassa

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola -Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miten hyödyt aurinkoenergiaan siirtymisestä?

Aurinkopaneelien kasvanut suosio ei ole sattumaa. Aurinkoenergiaan siirtyminen on tuottava sijoitus, kunhan paneelien mitoittaminen ja asentaminen hoidetaan oikeaoppisesti. Aurinkopaneeleilla säästät sähkön hinnassa jopa yli 10 % suoraan rahassa mitattuna. Koska sähkön hinta nousee vuosittain, aurinkopaneelien rahallinen tuottokin on jatkuvassa kasvussa. Joko kiinnostuit? Tilaa aurinkopaneelit meiltä Heinolan alueella:
  • Korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet
  • Kokonaisvaltainen palvelu mitoittamisesta asentamiseen
  • Aurinkopaneeleilla 30 vuoden tuottotakuu
  • Helppokäyttöinen ja -huoltoinen laitteisto, joka on suunniteltu Suomen sääolosuhteisiin
  • Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja omasta puhelimestasi
  • Aurinkopaneeleissa värivaihtoehdot musta ja syvän sininen
  • Tuotteilla 10–30 vuoden takuu
  • Monipuoliset asentamismahdollisuudet – löydetään oikea ratkaisu sinulle!

Tuottotakuu!

Aurinkopaneelit ovat kehittyneet äärimmäisen laadukkaiksi ja tuottaviksi laitteiksi. Aurinkopaneeleihin kannattaa satsata, sillä ne parantavat kiinteistön E-lukua ja nostavat sen arvoa. Aurinkoenergian käyttäminen vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja. Kun kiinteistön sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa, sähkölasku pienenee paneeleiden tuottamaa sähköä käyttämällä!Aurinkopaneelit ovat kehittyneet äärimmäisen laadukkaiksi ja tuottaviksi laitteiksi. Aurinkopaneeleihin kannattaa satsata, sillä ne parantavat kiinteistön E-lukua ja nostavat sen arvoa. Aurinkoenergian käyttäminen vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja. Kun kiinteistön sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa, sähkölasku pienenee paneeleiden tuottamaa sähköä käyttämällä!
Mutta entä sitten talvella, kun aurinko ei Suomessa juurikaan paista?

Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana, joten Suomen harmaat sääolot eivät ole ongelma. Ja riittäähän Suomessa valoa kesällä aamusta iltaan – ota hyöty ilmaisena sähkönä!Mutta entä sitten talvella, kun aurinko ei Suomessa juurikaan paista? Paneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana, joten Suomen harmaat sääolot eivät ole ongelma. Ja riittäähän Suomessa valoa kesällä aamusta iltaan – ota hyöty ilmaisena sähkönä!

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Heinolassa

Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia aurinkopaneeleita, joiden sijoittamisesta huolehtii ammattitaitoiset asentajamme. Tarkistamme kiinteistön sähkönkulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen katsomme paneeleille sopivan asennuspaikan.

Asiantuntijamme hoitavat kaiken aurinkopaneeleihin liittyvän niin, että saat paneeleista parhaan mahdollisen tuoton. Palvelumme ovat saatavilla Heinolassa ja varmistamme aina asiakkaidemme tyytyväisen olemalla heihin yhteydessä vielä asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä, ole yhteydessä energisiin asiantuntijoihimme!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!