Aurinkopaneelit Hamina

Kiinnostaako suora säästö sähkökuluissa? Ketäpä ei!

Hanki aurinkopaneelit Suomen Energia Avulta ja saat markkinoiden laadukkaimmat laitteet kiinteistösi tarpeisiin mitoitettuna ja oikeaoppisesti asennettuna. Kun aurinkopaneelit sijoitetaan oikein, ovat sähkön hinnassa säästämäsi summat merkittäviä. Tee tuottava sijoitus, joka kannattaa niin ympäristön kuin lompakkosikin puolesta! Tutustu aurinkopaneelien hankintaan ja aurinkoenergialla kerryttämiisi säästöihin alta, palvelumme ovat saatavilla Haminassa.

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen ratkaisu, joka tuottaa selvää säästöä sähkökuluissa

Kun sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa, saadaan paras mahdollinen tuotto. Miten tämä onnistuu käytännössä? Asiantuntijoidemme avustuksella tietenkin. Meiltä hoituu niin laskelmat kuin oikean asennuspaikan valitseminenkin. Sinun tehtäväsi? Päästä hyötymään mittavista säästöistä!

Pitkäikäinen investointi
Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi, jolla nostat kiinteistösi arvoa sekä parannat kiinteistön energiatehokkuutta. Ennen kaikkea, aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on jopa yli 10 % säästöä sähkökuluissa puhtaasti rahana mitattuna. Tuotto nousee vuosittain sähkön kokonaishinnan noustessa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana sähkön kokonaishinta on noussut keskimäärin noin 50 % ja lähiaikoina jopa paljon enemmän. Aurinkopaneelit siis maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Mitä nopeammin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi!

Mutta kannattaako aurinkopaneeleihin investoida, kun auringonpaiste loistaa poissaolollaan Suomessa ison osan vuodesta? Vastaus on kyllä. Huippulaatuiset paneelimme ovat suunniteltu sietämään myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana. Sitä paitsi Suomessa riittää valoa kesäaikaan poikkeuksellisen paljon, mikset siis ottaisi hyötyä itsellesi ilmaisena sähkönä!

Miksi tilata aurinkopaneelit meiltä?

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, jolta saat kokonaisvaltaista palvelua. Palvelumme kattavat kaiken aurinkopaneelien hankintaan liittyvän: tarkistamme sähkölaskustasi sähkönkulutuksen, mitoitamme kiinteistöösi juuri oikean määrän aurinkopaneeleita, valitsemme parhaan mahdollisen sijoituspaikan ja asennamme aurinkopaneelit kiinteistösi katolle tai maan pinnalle asennettaviin telineiseen. Pitkällä kokemuksella ja alan huippuasiantuntijuudella löydämme paneeleillesi paikan, jossa tuotot ovat parhaat mahdolliset!
Toimitamme ainoastaan markkinoiden parhaita aurinkopaneeleita, joiden laitteisto on paitsi helppokäyttöinen, myös vähäistä huoltoa vaativa. Aurinkopaneeleiden värivaihtoehdoista voit valita mielesi mukaan syvän sinisen tai mustan. Paneeleiden tuottoa seuraat kätevästi suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimestasi. Näppärää, eikö?

Ota yhteyttä, kun aurinkopaneelien hankinta on ajankohtaista

Palvelemme asiakkaitamme Haminassa mitenkäs muutenkaan kuin positiivisella (aurinko)energialla! Paitsi, että takaamme huolellisen ja oikeaoppisen asennuksen, vastaamme kysymyksiisi myös asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää! Jätä siis huoletta kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Tuotteillamme on aina 10–30 vuoden takuu.

Rahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Kauttamme saat edullisen Santander ja Osuuspankki -rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, käyntimme yhteydessä.