Asiakaskokemus: Seppo ja Leena Gröger, Mikkeli

”Suunnittelin jo pidempään aurinkopaneeleiden hankintaa, koska meille paistaa komeasti aurinko aina puolesta päivästä sinne auringonlaskuun saakka. Kun lopulta viime syksynä päätin hankkia paneelit, yritin ensin soitella teidän kilpailijalle, mutta kun sieltä ei kukaan ottanut yhteyttä niin kaivoin aikaisemmin saamani esitteen ja otin teihin yhteyttä. Kari Kattelus soittikin heti ja sovittiin kartoituskäynti.” Kertoo Seppo Kröger.

 

Sähkölaskun maksupäivinä hymyilyttää

Hinta oli kohdallaan ja Karin ammattitaito ja asiantuntemus vakuutti heti, se ei ollut mitään väkisin myyntiä vaan asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Sovittiin että asennus tapahtuu marraskuun lopulla, jotta paneelit on sitten heti keväällä valmiina. Toimitus ja asennus hoituikin nopeasti, paneelit saatiin katolle päivässä ja jo muutaman päivän päästä saatiin sähkömies kytkemään paneelit ja invertterin toimintaan.

Aluksi tuli seurattua tuottoa. Meillä on loivat katot, niin lumet ei putoa ihan heti, mutta heti lumien sulettua huhtikuussa huomattiin, että paneelit tosiaan tuottaa niin sen jälkeen on vähemmän tullut seurattua. Sähkölaskun maksupäivinä hymyilyttää ja silloin sitä on erittäin tyytyväinen tähän sijoitukseen. Otettiin 4 ylimääräistä paneelia, että sähköä sitten varmasti riittää vaikka kulutus nousisikin ja että välillä sitä jää myytäväksikin. Vaikka ei näillä paneeleilla vielä juuri tiliä tee, niin kompensoi kuitenkin mukavasti sitä kun talvella sitä vielä joutuu ostamaan sähköä kun aurinko ei paista.

Olen ollut tosi tyytyväinen Suomen Energia Apuun ja olen suositellut teitä, yks tuttava jo tilasikin sitten teiltä. Seppo sanoo tyytyväisenä. Rouva on myös ollut tyytyväinen, kun ei ole enää tarvinnut miettiä milloin on edullisempaa pyörittää pyykkikonetta vaan nyt saa koneet laulaa pitkin päivää, Seppo naurahtaa.
 

Seppoa ja Leenaa ilolla palvellut Kari Kattelus kommentoi myös kohdetta

He saivat hyvän aurinkosähköpaketin, koska myymämme paneelit ovat erittäin tehokkaita ja valoherkkiä. Ne tuottavat hyvin myös pilvisellä ilmalla. Invertterimme ovat myös viimeisintä teknologiaa. Niissä ei ole, eikä niihin tarvita tuulettimia, joten meidän järjestelmässä ei ole ns. ”liikkuvia osia”. Tämä merkitsee invertterille selkeästi pidempää toiminta aikaa. Pakettimme hinta-/laatusuhde on erinomainen.