fbpx

Laadukas ikkunaremontti Lahdessa – Piklas-ikkunat

Piklas-ikkunoiden edut

Piklas-ikkunat ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan ikkunaremonttiin Lahdessa. Piklas-ikkunat tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen, mikä auttaa pitämään kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

Lisäksi Piklas-ikkunat ovat ympäristöystävällisiä. Ne valmistetaan kotimaisista materiaaleista ja niiden valmistusprosessissa pyritään minimoimaan ympäristövaikutukset. Tämä tekee niistä kestävän valinnan, joka tukee ekologisia arvoja.

Miksi valita Energia Apu ikkunaremonttiin?

Kun suunnittelet ikkunaremonttia Lahdessa, Energia Apu on luotettava kumppani. Meidän kautta saat laadukkaat Piklas-ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun. Me huolehdimme kaikesta, joten sinun ei tarvitse murehtia remontin yksityiskohdista.

Energia Apu tarjoaa myös joustavat rahoitusvaihtoehdot, kuten Santanderin ja Osuuspankin rahoituksen. Tämä mahdollistaa ikkunaremontin kustannusten jakamisen pienempiin, helpommin hallittaviin eriin. Luottopäätöksen saat nopeasti, joten remontti voi alkaa ilman turhia viivytyksiä.

Ikkunaremontin vaiheet

Ikkunaremontti alkaa aina perusteellisella suunnittelulla. Meidän asiantuntijamme tulevat paikan päälle arvioimaan nykyiset ikkunat ja keskustelemaan toiveistasi. Tämän jälkeen laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman ja tarjouksen.

Kun suunnitelma on hyväksytty, aloitamme ikkunaremontin. Vanhojen ikkunoiden poistaminen ja uusien asentaminen sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Yleensä yhden ikkunan vaihto kestää vain noin 15 minuuttia. Lopuksi varmistamme, että kaikki on kunnossa ja siivoamme jälkemme.

Ikkunaremontin hinta ja tarjouspyyntö

Ikkunaremontin hinta riippuu monista tekijöistä, kuten ikkunoiden määrästä, koosta ja valituista materiaaleista. Meidän kautta saat aina kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen.

Tarjouspyynnön tekeminen on helppoa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Asiantuntijamme tulevat paikan päälle arvioimaan tarpeesi ja antavat sinulle tarkan tarjouksen. Näin voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua ja laadukkaat Piklas-ikkunat kotiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit