fbpx

Kouvolan hybridi-invertterit Energia Avulta

Mikä on hybridi-invertteri?

Hybridi-invertteri on laite, joka yhdistää aurinkopaneelijärjestelmän ja akuston toiminnan. Se mahdollistaa aurinkoenergian tehokkaan hyödyntämisen ja varastoinnin, mikä parantaa energiatehokkuutta ja vähentää riippuvuutta sähköverkosta. Hybridi-invertteri muuntaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirran vaihtovirraksi, jota voidaan käyttää kotitalouden sähkölaitteissa.

Meidän tarjoamat hybridi-invertterit ovat erityisen hyödyllisiä tilanteissa, joissa halutaan varautua sähkökatkoihin tai hyödyntää edullista pörssisähköä. Ne mahdollistavat energian varastoinnin akustoihin, jolloin sähköä on saatavilla myös silloin, kun aurinko ei paista. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Hybridi-invertterin edut aurinkoenergiajärjestelmässä

Hybridi-invertterit tarjoavat useita etuja aurinkoenergiajärjestelmissä. Ne parantavat energiatehokkuutta, sillä ne mahdollistavat aurinkopaneelien tuottaman energian varastoinnin akustoihin. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää aurinkoenergiaa myös silloin, kun aurinko ei paista, esimerkiksi yöllä tai pilvisinä päivinä.

Hybridi-invertterit auttavat vähentämään riippuvuutta sähköverkosta. Tämä on erityisen hyödyllistä sähkökatkojen aikana, jolloin akustoon varastoitu energia voi pitää tärkeät laitteet, kuten jääkaapin ja pakastimen, toiminnassa. Lisäksi hybridi-invertterit mahdollistavat edullisen pörssisähkön hyödyntämisen, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä sähkölaskussa.

Hybridi-invertterit ovat ympäristöystävällinen valinta. Ne vähentävät fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja pienentävät hiilijalanjälkeä. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja ja edistää kestävää kehitystä.

Näin asennat hybridi-invertterin oikein

Hybridi-invertterin asennus on prosessi, joka vaatii ammattitaitoa ja tarkkuutta. Meidän asiantuntijamme huolehtivat kaikista asennukseen liittyvistä yksityiskohdista, jotta voit olla varma, että järjestelmä toimii optimaalisesti. Asennusprosessi alkaa maksuttomalla suunnitteluajalla, jolloin asiantuntijamme kartoittaa kohteesi ja tarpeesi huolellisesti.

Suunnitteluaika sisältää tapaamisen toiveesi mukaan joko kohteessasi, etänä tai puhelimitse. Tämän jälkeen tehdään tarvekartoitus, suunnittelu ja mittaus. Asiantuntijamme esittelee sinulle kohteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut. Jos varaat ajan etäsuunnitteluun, toimitamme ohjeistuksen, jonka avulla onnistumme yhdessä.

Asennuksen jälkeen tarjoamme myös kattavan asiakastuen ja huollon, jotta voit olla varma, että järjestelmäsi toimii moitteettomasti pitkään. Meidän kautta saat myös edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa kustannusten jaksottamisen sinulle sopivalla tavalla. Näin voit nauttia aurinkoenergian eduista ilman suuria kertakustannuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit