fbpx

Paljonko maksaa ikkunoiden uusiminen?

Ikkunoiden uusiminen on merkittävä investointi, joka voi parantaa kodin energiatehokkuutta, mukavuutta ja ulkonäköä. Mutta paljonko ikkunoiden uusiminen maksaa? Tässä artikkelissa käymme läpi ikkunoiden uusimisen kustannukset, mitkä tekijät vaikuttavat hintaan, miten valita oikeat ikkunat ja kuinka paljon voit säästää energiaa uusilla ikkunoilla.

Ikkunoiden uusimisen kustannukset

Ikkunoiden uusimisen hinta vaihtelee suuresti riippuen useista tekijöistä. Yleisesti ottaen uusien ikkunoiden hinta voi olla 200-1000 euroa per ikkuna, asennuskustannukset mukaan lukien. Tämä tarkoittaa, että keskikokoisen omakotitalon ikkunoiden vaihto hinta voi olla 5000-15000 euroa.

Meidän kautta saat tarkan kustannusarvion, kun asiantunteva myyntiedustajamme tulee mittaamaan ja suunnittelemaan juuri teidän kohteeseen sopivat ikkunat. Näin varmistamme, että ikkunaremontti sujuu mutkattomasti ja kustannukset pysyvät hallinnassa.

Rahoitusvaihtoehtomme, kuten Santander ja Osuuspankki, mahdollistavat kustannusten jakamisen pienempiin kuukausieriin, mikä tekee suuremmasta investoinnista helpommin hallittavan.

Mitkä tekijät vaikuttavat hintaan?

Useat tekijät vaikuttavat ikkunoiden uusimisen hintaan. Ikkunan koko ja tyyppi ovat merkittäviä hintaan vaikuttavia tekijöitä. Suuremmat ja monimutkaisemmat ikkunat ovat yleensä kalliimpia kuin pienemmät ja yksinkertaisemmat mallit.

Valitut materiaalit ja lisävarusteet vaikuttavat hintaan. Esimerkiksi kolminkertaiset lasit, erityiset äänieristysominaisuudet tai energiatehokkaat pinnoitteet voivat nostaa hintaa. Meidän kautta voit valita useista eri ominaisuuksista ja lisävarusteista, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Asennuskustannukset vaihtelevat riippuen työn laajuudesta ja kohteen erityispiirteistä. Meidän ammattitaitoinen asennustiimimme huolehtii kaikesta, mukaan lukien vanhojen ikkunoiden kierrätyksestä ja lopputarkastuksesta.

Miten valita oikeat ikkunat?

Oikeiden ikkunoiden valinta on tärkeää, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi. Ensimmäinen askel on arvioida, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä, kuten energiatehokkuus, äänieristys tai ulkonäkö.

Meidän asiantunteva myyntiedustajamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat. Paikan päällä näemme paremmin, millainen ikkuna olisi järkevä mihinkin aukkoon käytettävyyden, äänieristyksen, energiatehokkuuden ja asumismukavuuden kannalta.

Lisäksi voit valita laajasta sävyvalikoimasta huonekohtaisesti sisustukseen sopivan sävyn ja ulkopuolelle arkkitehtuuriin sopivan sävyn. Näin varmistamme, että uudet ikkunat sopivat täydellisesti kotiisi.

Energiansäästö uusilla ikkunoilla

Uusien ikkunoiden asentaminen voi merkittävästi parantaa kodin energiatehokkuutta. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät lämmön karkaamista talvella ja pitävät kodin viileämpänä kesällä, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa.

Meidän tarjoamat Piklas-ikkunat täyttävät nykyaikaiset rakennusmääräykset ja kestävät erittäin hyvin Suomen vaihtelevia sääoloja. Näin voit olla varma, että investointisi maksaa itsensä takaisin energiansäästöinä ja parantuneena asumismukavuutena.

Lisäksi energiatehokkaat ikkunat voivat parantaa kodin arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille, jos päätät myydä kotisi tulevaisuudessa.

Yhteenvetona, ikkunoiden uusiminen on merkittävä investointi, mutta se voi tuoda mukanaan monia etuja, kuten parantunut energiatehokkuus, mukavuus ja kodin arvo. Meidän kautta saat asiantuntevaa apua ja laadukkaat tuotteet, jotka tekevät ikkunaremontista helppoa ja vaivatonta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit