fbpx

Mitä ottaa huomioon ikkunaremontin alkaessa?

Ikkunaremontti on merkittävä investointi, joka parantaa kotisi energiatehokkuutta, mukavuutta ja arvoa. On tärkeää suunnitella ikkunaremontti huolellisesti, jotta lopputulos vastaa odotuksiasi. Tässä artikkelissa käymme läpi keskeiset asiat, jotka kannattaa ottaa huomioon ikkunaremontin alkaessa.

Miten valita oikeat ikkunat?

Oikeiden ikkunoiden valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä ikkunaremontin yhteydessä. Ikkunoiden tulee sopia talosi tyyliin ja arkkitehtuuriin, mutta myös täyttää tekniset vaatimukset. Meidän kautta saat kotimaiset Piklas-ikkunat, jotka ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Piklas-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä, joten ne sopivat täydellisesti juuri sinun kotiisi.

Kun valitset ikkunoita, on tärkeää ottaa huomioon myös niiden energiatehokkuus. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja parantavat asumismukavuutta. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat.

Lisäksi kannattaa miettiä ikkunoiden huoltovapautta ja kestävyyttä. Laadukkaat ikkunat kestävät vuosikymmeniä ja vaativat vain vähän huoltoa. Piklas-ikkunat ovat erinomainen valinta, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Ikkunaremontin aikataulutus

Ikkunaremontin aikataulutus on tärkeä osa projektin suunnittelua. On hyvä miettiä, milloin remontti on ajankohtainen ja kuinka kauan se kestää. Meidän kanssamme ikkunaremontti sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Ikkunanvaihto kestää vain noin 15 minuuttia per aukko, joten koko projekti voidaan toteuttaa lyhyessä ajassa.

Ennen remontin aloittamista on hyvä varmistaa, että kaikki tarvittavat luvat ja ilmoitukset ovat kunnossa. Me huolehdimme kaikista tarvittavista järjestelyistä, joten sinun ei tarvitse murehtia byrokratiasta. Lisäksi pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä, jotta tiedät aina, missä vaiheessa remontti on.

On myös hyvä varautua mahdollisiin viivästyksiin ja varata hieman ylimääräistä aikaa projektin toteuttamiseen. Näin voit varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja ilman stressiä.

Remonttibudjetin suunnittelu

Remonttibudjetin suunnittelu on olennainen osa ikkunaremonttia. On tärkeää miettiä, kuinka paljon olet valmis investoimaan uusiin ikkunoihin ja remonttiin kokonaisuudessaan. Meidän kauttamme saat edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa kustannusten jaksottamisen sinulle sopivalla tavalla.

Rahoitusvaihtoehtomme, kuten Santander ja Osuuspankki, eivät vaadi vakuuksia, takauksia tai kiinnityksiä. Voit maksaa remontin sinulle sopivissa kuukausierissä, mikä helpottaa budjetin hallintaa. Luottopäätöksen saat nopeasti, joten voit aloittaa remontin ilman turhia viivytyksiä.

On myös hyvä ottaa huomioon mahdolliset lisäkustannukset, kuten vanhojen ikkunoiden purkaminen ja hävittäminen. Me huolehdimme kaikista näistä järjestelyistä, joten sinun ei tarvitse murehtia ylimääräisistä kuluista.

Ikkunatyypit ja materiaalit

Ikkunoita on saatavilla monenlaisia, ja niiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon sekä ulkonäkö että tekniset ominaisuudet. Meidän valikoimastamme löydät erilaisia ikkunatyyppejä, kuten kiinteitä ikkunoita, avattavia ikkunoita ja liukuikkunoita. Jokaisella ikkunatyypillä on omat etunsa, ja asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat.

Materiaalivalinnoissa kannattaa miettiä ikkunoiden kestävyyttä ja huoltovapautta. Piklas-ikkunat valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Voit valita esimerkiksi puu-alumiini-ikkunat, jotka yhdistävät puun luonnollisen kauneuden ja alumiinin kestävyyden.

Lisäksi on hyvä ottaa huomioon ikkunoiden äänieristysominaisuudet, erityisesti jos asut vilkkaalla alueella. Laadukkaat ikkunat parantavat asumismukavuutta vähentämällä ulkoa tulevaa melua.

Energia- ja kustannustehokkuus

Energia- ja kustannustehokkuus ovat tärkeitä tekijöitä ikkunaremontissa. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja parantavat kodin energiatehokkuutta. Meidän kautta saat energiatehokkaat Piklas-ikkunat, jotka auttavat sinua säästämään energiaa ja rahaa.

Uudet ikkunat voivat myös parantaa kodin ilmanvaihtoa ja vähentää kosteuden kertymistä, mikä parantaa sisäilman laatua. Tämä on erityisen tärkeää, jos perheessäsi on allergioista tai astmasta kärsiviä henkilöitä.

Lisäksi energiatehokkaat ikkunat voivat nostaa kotisi arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille. Tämä on tärkeä huomio, jos suunnittelet kodin myyntiä tulevaisuudessa.

Asennustavan merkitys

Ikkunoiden asennustapa vaikuttaa merkittävästi niiden toimivuuteen ja kestävyyteen. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että ikkunat toimivat oikein ja kestävät pitkään. Meidän asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka huolehtivat ikkunoiden asennuksesta alusta loppuun.

Asennuksen yhteydessä on tärkeää varmistaa, että ikkunat ovat tiiviit ja oikein säädetyt. Tämä parantaa ikkunoiden energiatehokkuutta ja vähentää vedon tunnetta. Me huolehdimme kaikista asennukseen liittyvistä yksityiskohdista, jotta voit olla varma, että ikkunasi toimivat moitteettomasti.

Lisäksi tarjoamme kattavan takuun sekä ikkunoille että asennustyölle. Tämä antaa sinulle mielenrauhan ja varmuuden siitä, että ikkunaremontti on tehty laadukkaasti ja kestävästi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ikkunaremontti on merkittävä investointi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja oikeiden kumppaneiden valintaa. Meidän avullamme ikkunaremontti sujuu vaivattomasti ja lopputulos on kestävä ja energiatehokas. Ota yhteyttä ja aloitetaan ikkunaremonttisi suunnittelu yhdessä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit