fbpx

Ikkunaremontit laadukkailla Piklas-ikkunoilla

Miksi valita Piklas-ikkunat?

Piklas-ikkunat ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne on suunniteltu erityisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan talon energiaremonttiin. Laadukkaat ikkunat eivät ainoastaan paranna kodin ulkonäköä, vaan myös sen energiatehokkuutta.

Valitsemalla Piklas-ikkunat, voit olla varma, että saat ikkunat, jotka kestävät aikaa ja säästävät energiaa. Ne ovat myös helppoja huoltaa ja pitävät lämmön sisällä talvella ja kuumuuden ulkona kesällä. Tämä tarkoittaa pienempiä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, mikä on merkittävä etu pitkällä aikavälillä.

Lisäksi Piklas-ikkunat ovat ympäristöystävällisiä ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne täyttävät tiukat ympäristöstandardit, joten voit olla varma, että teet ekologisesti kestävän valinnan. Tämä on tärkeää, kun haluat parantaa kotisi energiatehokkuutta ja vähentää hiilijalanjälkeäsi.

Palvelumme sisältö

Meidän ikkunaremonttipalvelumme on suunniteltu tekemään prosessista mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle. Kun olet päättänyt uusia ikkunasi, me huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Asennustiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte yhdessä sopivan asennusajankohdan.

Asennus alkaa sovittuna päivänä nopealla katselmuksella, jonka aikana voit esittää toiveita, missä järjestyksessä ikkunat vaihdetaan. Tämä on erityisen kätevää, jos esimerkiksi lapsi on päiväunilla talon toisessa päässä. Asentajamme tarkistavat talon rakenteet ennen uuden ikkunan asentamista varmistaakseen, ettei kosteutta ole päässyt kertymään.

Uuden ikkunan asennus kestää vain noin 15 minuuttia per aukko. Vanhojen ikkunoiden kierrätys hoituu myös meidän kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden hävittämisestä. Lopuksi teemme yhdessä lopputarkastuksen ja laadimme asennuspöytäkirjan. Näin voit olla varma, että kaikki on tehty oikein ja laadukkaasti.

Tarjoamme myös rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla voit maksaa ikkunaremontin sinulle sopivissa kuukausierissä. Kauttamme saat edullisen Santander- ja Osuuspankki-rahoituksen, joihin et tarvitse vakuuksia tai takauksia. Tämä tekee ikkunaremontista entistä helpompaa ja saavutettavampaa.

Energia Apu – asiantunteva partnerisi

Me olemme erikoistuneet energiaremontteihin ja tarjoamme kattavat palvelut, jotka auttavat sinua parantamaan kotisi energiatehokkuutta. Olemme valtuutettu PiklasKumppani, mikä tarkoittaa, että meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemus tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Meidän palveluihimme kuuluvat aurinkosähköjärjestelmät, edullisen pörssisähkön lataamiseen soveltuvat invertterit sekä sähkön varastointiin sopivat akut. Näiden lisäksi tarjoamme laadukkaat Piklas-ikkunat, jotka ovat erinomainen valinta talon energiaremonttiin. Meidän kanssamme voit olla varma, että kaikki hoituu ammattitaidolla ja luotettavasti.

Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton suunnitteluaika. Jätä yhteystietosi lomakkeella, niin me olemme pian yhteydessä ajan sopimisen merkeissä. Meidän kanssamme ikkunaremontti on helppoa ja vaivatonta. Anna meidän huolehtia kaikesta, niin voit keskittyä nauttimaan uudistuneesta ja energiatehokkaasta kodistasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit