Ikkunat ja ulko-ovet

Hyödynnä maksuton kartoitus ja suunnittelu

Kartoitus ja suunnittelu onnistuu parhaiten paikan päällä kun pääsemme mittaamaan ja huomioimaan kaikki asumismukavuuteen liittyvät seikat. Pääsemme yhdessä miettimään tila kerrallaan vaaditaanko ikkunalta esimerkiksi aurinkosuojaa, tavallista korkeampaa äänieristystä tai kaipaako tila tuuletusikkunaa. Pääsemme esittelemään mallit ja sävyt, jotta löydätte helposti sisustukseen ja arkkitehtuurin sopivat tuotteet. 

Otamme vastuun siitä, että ikkunat ja ovet ovat oikein mitoitettuja. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kotimaisia Piklas ikkunoita ja ovia.

Asennus

Kauttamme saat halutessasi myös asennuspalvelun. Sovimme yhdessä asennusajankohdan ja asentajamme tulevat asentamaan ikkunat ja ovet ​paikoilleen. Siivoamme asennuksesta aiheutuneet ​purkujätteet ​sekä viemme vanhat ikkunat ja ovet mukanamme ​kierrätykseen.

Ikkunaremontti on nopea ja vaivaton. Asennuksen kesto on normaalisti vain 1 – 2 päivää. Ikkunoiden asennus ja ovien vaihto onnistuu talvellakin. 

Tuotteet ja takuu

Lue lisää

Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kotimaisia Piklas ikkunoita ja ovia.

Ikkunoilla on 3 vuoden materiaali- ja rakennekestävyystakuu.

Ovilla on 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Tyytyväisyystakuu

Lue lisää

Varmistamme tyytyväisyytenne asiakaspalautteella, tekstiviestikyselyllä, soittamalla tai käymällä luonanne. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja siksi palvelemme teitä myös asennuksen jälkeen kaikissa mahdollisissa asioissa

Valmistus

Lue lisää

Ikkunat valmistetaan Pyhännällä Piklaksen Ikkuna ja ulko-ovi tehtaalla vuosikymmenten kokemuksella. Laatu on kunnossa ja hintakin kohdallaan.

Lue lisää

Ikkuna- ja oviremonteista

Olipa edessäsi ikkunaremontti tai ulko-oven vaihto, sinun kannattaa varata meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti.

Me tullaan paikalle positiivisella energialla, kuunnellaan toiveesi, kartoitetaan kiinteistösi huolellisesti, tehdään hyvä tarjous ja kunnioitetaan päätöstäsi.

 

Harkitsetko ikkuna tai ulko-oviremonttia?

Olet juuri oikeassa paikassa.

Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman kartoituksen ja suunnittelun merkeissä.

Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Harkitsetko ikkuna tai ulko-oviremonttia? Olet juuri oikeassa paikassa!
Jätä soittopyyntö, niin asentajamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman suunnittelun merkeissä.
Olen kiinnostunut erityisesti
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.