Ikkunat ja ovet

Hyödynnä maksuton kartoitus ja suunnittelu

Kartoitus ja suunnittelu onnistuu parhaiten paikan päällä kun pääsemme mittaamaan ja huomioimaan kaikki asumismukavuuteen liittyvät seikat. Pääsemme yhdessä miettimään tila kerrallaan vaaditaanko ikkunalta aurinkosuojaa, tavallista korkeampaa äänieristystä tai vaikka turvalasia. Pääsemme esittelemään mallit ja sävyt, jotta löydätte helposti sisustukseen ja arkkitehtuurin sopivat tuotteet. 

Otamme vastuun siitä, että ikkunat ja ovet ovat oikein mitoitettuja. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kotimaisia Piklas ikkunoita ja ovia.

Asennus

Kauttamme saat halutessasi myös asennuspalvelun. Sovimme yhdessä asennusajankohdan ja asentajamme tulevat asentamaan ikkunat ja ovet ​paikoilleen. Siivoamme asennuksesta aiheutuneet ​purkujätteet ​sekä viemme vanhat ikkunat ja ovet mukanamme ​kierrätykseen.

Ikkunaremontti on nopea ja vaivaton. Asennuksen kesto on normaalisti vain 1 – 2 päivää. Ikkunoiden asennus ja ovien vaihto onnistuu talvellakin. 

Tuotteet ja takuu

Lue lisää
Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kotimaisia ikkunoita ja ovia.

Toimittamillamme ikkunoilla on 3 vuoden materiaali- ja rakennekestävyystakuu.

Ovilla on 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Tyytyväisyystakuu

Lue lisää
Varmistamme tyytyväisyytenne asiakaspalautteella, tekstiviestikyselyllä, soittamalla tai käymällä luonanne. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja siksi palvelemme teitä myös asennuksen jälkeen kaikissa mahdollisissa asioissa

Valmistus

Lue lisää
Ikkunat valmistetaan Suomessa.

Harkitsetko ikkuna tai ulko-oviremonttia?

Olet juuri oikeassa paikassa.

Jätä soittopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman kartoituksen ja suunnittelun merkeissä.

Harkitsetko ikkuna tai ulko-oviremonttia? Olet juuri oikeassa paikassa!
Jätä soittopyyntö, niin asentajamme on sinuun pian yhteydessä maksuttoman suunnittelun merkeissä.