Ikkunaremontti ja ulko-ovet Suonenjoki

Kun mietit ikkuna- tai oviremontin toteutusta, paras tapa aloittaa on varata Suomen Energia Avulta maksuton kartoituskäynti

Asiantuntijatiimimme tulee paikalle kotiisi kuuntelemaan toiveesi ja auttamaan sinua suunnittelemaan järkevän ratkaisun.

Olemme ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon erikoistunut yritys ja meidän tiimissä on vain kohteliaita kavereita, joiden kanssa suunnitteluhommat sujuvat leppoisasti! Hoidamme kotiisi tai vaikka mökillesi mittatilaustyönä valmistetut kotimaiset ja kestävät tuotteet. Tutustu lisää alta ja ota yhteyttä! Palvelemme asiakkaita Suonenjoella.

Yhteyshenkilösi Suonenjoella

Kari Kattelus

Mikkeli – Ristiina – Suomenniemi – Puumala – Sulkava – Juva – Virtasalmi – Leppävirta – Joroinen – Rantasalmi – Oravikoski – Suonenjoki – Pieksämäki – Hankasalmi
[email protected]
0400 624539

 

 

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikkuna- ja oviremontit kokonaisvaltaisena palveluna

Meillä homma lähtee liikkeelle maksuttomasta suunnittelukäynnistä. Ostopakkoa ei ole, sillä kukapa nyt haluaisi maksaa suunnittelutyöstä, jollei päädykään tekemään tilausta suunnitelluista tuotteista. Me kuitenkin luotamme ammattitaitoomme ja palveluumme sen verran, että tarjoamme aina omakotitaloille ja taloyhtiöille ilmaisen kartoituskäynnin, jonka jälkeen teemme hyvän tarjouksen mittatilaustyönä valmistetuista ikkunoista tai ulko-ovesta asennuksineen. Sinä päätät sitten lähdetäänkö etenemään!

Miksi vaihtaa ikkunat tai ulko-ovi?

Ikkuna- tai oviremontti kannattaa, jos haluat esimerkiksi parantaa kiinteistösi lämpö- tai äänieristystä, turvallisuutta tai käytännöllisyyttä. Ikkunaremontin ja ulko-ovien vaihdon yhteydessä voidaan vaikkapa vaihtaa oven tai ikkunan kätisyyttä ja aukeamissuuntaa sekä parantaa lasien aurinkosuojausta. Laadukkaat ikkunat ja ulko-ovi paitsi turvaavat kotiasi, myös nostavat asunnon myyntiarvoa ja säästävät energiaa. Ja onhan uudenhohtoiset tuotteet nyt aika tyylikkäätkin.

Yksilölliset ikkunaremontit Suonenjoella

Suomen Energia Avulla ikkunaremonttiin kuuluu aina ilmainen suunnittelukäynti, jonka jälkeen ikkunamalleihin ja värivaihtoehtoihin tutustutaan pienoismallien avulla. Lukuisista vaihtoehdoista löydät takuulla mieluisan! Kun mallit on valittu, ikkunat mitataan ja suunnitellaan huonekohtaisesti. Sitten lähetetään ikkunatilaus Piklakselle. Takaamme mittojen onnistumisen, laadimme asennuspöytäkirjan, teemme remontin jälkeen lopputarkastuksen ja viemme kierrätykseen vielä vanhat ikkunasikin. Yksinkertaista sinulle, mukavaa työntekoa meille!

Uusi ulko-ovi viimeistelee kotisi taikka mökkisi sisäänkäynnin

Suomen Energia Apu tarjoaa ulko-oviremontit, jotka kattavat kaiken aina suunnittelusta mittatilaustyönä valmistetun ulko-oven vaihtoon. Meiltä saat kotimaiset ja kestävät Piklas-ovet: laajasta valikoimasta löydät mm. HDF-ovet 200 eri sävyvaihtoehdossa sekä aidosta puusta valmistetut massiivipuuovet. Eikä kalpene rinnalla näyttävät pariovetkaan! Piklakselta saat ulko-oville 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Ota yhteyttä, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-oven Suonenjoella

Suomen Energia Avulta saat ikkuna- ja oviremontit Avaimet käteen -periaatteella. Saavumme tekemään remontin silloin, kun on sovittu. Toimimme yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen ja hoidamme kaiken remonttiin liittyvän mahdollisimman pienellä vaivalla sinulle. Kotisi tai muu kiinteistösi on ammattitaitoisten asentajiemme luotettavissa käsissä: huolehdimme myös kiinteistön sisä- ja ulkopuolen kunnosta remontin aikana ja sen jälkeen. Meidän kanssa se on vaan helppoa – ole yhteydessä niin aloitetaan!

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!