Ikkunaremontti ja ulko-ovet Leppävirta

Ikkunaremontti tai ulko-ovien vaihto suunnitelmissa? Anna meidän auttaa!

Suomen Energia Avulta saat ikkuna- ja oviremontit kokonaisvaltaisena palveluna: toteutamme remontin suunnitelmallisesti aina mittauksesta lopputarkastukseen. Käytämme Piklaksen huippulaatuisia, kotimaisia, mittatilaustyönä juuri sinulle valmistettuja tuotteita. Eikä kalpene rinnalla meidän asiantuntijatiimin palvelukaan. Asentajamme ovat mukavia ja kohteliaita, heidän kanssa remppa etenee nopeasti!

Yhteyshenkilösi Leppävirralla

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola
[email protected]
044 298 4062

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikkuna- ja oviremontti kotiin, mökille tai muuhun kiinteistöösi

Kun mietit ikkunaremontin toteuttamista tai ulko-ovien vaihtoa, paras tapa lähteä liikkeelle on varata meiltä maksuton kartoitus, mittaus ja suunnittelukäynti. Me tullaan paikalle positiivisella energialla, kuunnellaan toiveesi, kartoitetaan tarpeesi huolellisesti, tehdään hyvä tarjous ja annetaan sinulle tilaa päätöksenteossa. Asiakastyytyväisyydestä pidämme huolta koko projektin ajan. Tutustu alta, kuinka helposti homma käy! Palvelemme omakotitaloja, taloyhtiöitä ja muita kiinteistönomistajia Leppävirralla.

Vai että maksuton kartoituskäynti?

Kyllä! Me tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremonttia että ulko-ovien vaihtoa suunnitellessasi. Teemme näin, sillä luotto omiin tuotteisiimme, palvelumme hintatasoon sekä henkilökuntamme ammattitaitoon on rautaisen vahva. Ostopakkoa ei ole, mutta ostotodennäköisyys onkin sitten eri asia. Ainiin, me laskutetaan vasta sitten kun asennus on hoidettu ja jäljet siistitty sekä lupaamme tietysti myös kahden vuoden asennustakuun! Joko aloitetaan?

Energia Avulta ikkunaremontit vaivattomasti

Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma toimii näin: Alkukartoituksen jälkeen tutustumme ikkunamalleihin ja väreihin pienoismallien avulla. Seuraavaksi mitataankin sitten ikkunat huone kerrallaan ja mietitään yksityiskohtaisesti paras mahdollinen ratkaisu. Samalla on helppo muuttaa myös vaikkapa ikkunan kätisyyttä sekä parantaa äänieristystä tai aurinkosuojausta. Kun ikkunapaketista on saatu sinulle mieluisa, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Meille jää mittavastuu kaikista tuotteiden mitoista ja sinä pääset tuijottelemaan ohikulkijoita uudenhohtoisten lasien läpi!

Tilaa ikkunoiden vaihto Leppävirralla

Mittatakuu ja asennustakuu
Suomessa valmistetut huippulaadukkaat Piklaksen ikkunat
Piklaksen oma tuotetakuu ikkunoille
Halutessasi myös vanhojen ikkunoiden kierrätys
Lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan teko

Ulko-ovien asennus Avaimet käteen -periaatteella

Meiltä saat ulko-oven vaihdot näppärästi Avaimet käteen -periaatteella. Kuten muissakin palveluissamme, sinä kerrot vain toiveesi ja sovitaan yhdessä sopiva päivä ulko-oven vaihdolle. Laadukas ja kestävä ulko-ovi on järkevä sijoitus, sillä se säästää lämmitykseen kuluvaa energiaa, nostaa asunnon arvoa sekä tuo tietysti turvaa kotiisi. Ja onhan nyt näyttävä sisäänkäynti tyylikkään näköinenkin!

Toimitamme ja asennamme kotimaiset Piklas-ovet, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteita. Meiltä löytyy monipuolisia HDF-ovia 200 eri värisävyssä, mutta jos haluat jotain hieman erikoisempaa, niin löytyypä sitten aidosta puusta valmistettu massiivipuuovi tai avaraa tunnelmaa luovat pariovet.

Tilaa ulko-oven vaihto Leppävirralla Suomen Energia Avulta:

  • Maksuton kartoituskäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
  • Ilmainen remontin suunnittelu, maksat vasta valmiista tuotteesta!
  • Mittatilauksena valmistetut kotimaiset Piklaksen ulko-ovet
  • Turvallinen asennus ja kattava 2 vuoden asennustakuu
  • Ulko-ovilla Piklaksen oma 3 vuoden materiaalin kestävyystakuu sekä 10 vuoden suoranapysymistakuu

Ikkuna- ja oviremontit tarkalla työnjäljellä ja asiakaslähtöisellä palvelulla

Asiakaslähtöinen palvelu on meille tärkeää ja siksi saavummekin paikalle suorittamaan remontin juuri silloin kun on sovittu, aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Teemme huolellista työnjälkeä ja tarkistamme rakenteet ennen uuden tuotteen asennusta sekä viimeistelemme sisä- ja ulkopuolen asennuksen jälkeen. Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet Leppävirralla!

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!