Ikkunaremontti ja ulko-ovet Jyväskylä

Suunnitteletko ikkuna- tai oviremonttia? Idea hyvä, ja toteutushan hoituu meiltä!

Huokaise siis helpotuksesta ja päästä ideasi valloilleen. Me Suomen Energia Avulla toteutamme ikkunoiden remontit ja ulko-ovien vaihdot suunnitelmineen aina mittauksesta lopputarkastukseen. Kerro vain toiveesi ja mielipiteesi, niin me hoidamme loput. Pian pääset nauttimaan kotikadun maisemista uusien ikkunoidesi läpi!

Yhteyshenkilösi Jyväskylässä

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola – Jyväskylä
[email protected]
044 298 4062

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola – Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina – Jyväskylä
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikkuna- ja oviremontit koteihin ja kiinteistöihin Jyväskylässä

Palveluumme kuuluu aina maksuton kartoituskäynti, jossa teemme arvion tulevan remontin yksityiskohdista. Ammattitaitoinen tiimimme kuuntelee toiveesi, kartoittaa tarpeesi ja tekee sinulle hyvän tarjouksen. Mitä muuta? Autamme suunnittelussa, otamme huolelliset mitat ja tarjoamme aina yksilöllistä palvelua. Tutustu alta, kuinka helposti homma hoituu! Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Jyväskylässä.

Kaikki alkaa maksuttomasta kartoituskäynnistä

Kukapa nyt pelkästä ajatuksesta haluaisi maksaa? Ei kukaan! Ja siksi meillä maksatkin vasta sitten, kun ajatuksen tasolta on päästy ikkunoita ja ulko-ovia tilailemaan. Tarjoamme omakotitaloille ja taloyhtiöille maksuttoman kartoituskäynnin sekä ikkunaremonttia että ulko-ovien vaihtoa suunnitellessasi. Miksi maksuton? Koska meillä on täydellinen luotto tuotteisiimme, palveluumme ja hintatasoomme. Saavumme paikalle sovitusti mittaamaan tuotteet ja suunnittelemaan kotiisi järkevän ratkaisun. Lisäksi saat remontin meiltä vielä järkevään hintaankin! Kun kartoitus on tehty, teemme sinulle tarjouksen.

Ikkunaremontit ja ulko-ovien vaihto Avaimet käteen -periaatteella

Maksuton kartoituskäynti omakotitaloille ja taloyhtiöille
Maksuton remontin suunnittelu
Mittatilauksena valmistetut Piklas ikkunat ja ulko-ovet
Turvallinen asennus ja kattava 2 vuoden asennustakuu
Toimimme Jyväskylän alueella

Ikkunaremontit mittatakuulla

Niin paljon kuin Jyväskylän alueella on kiinteistöjä, on myös tarpeita erilaisille ikkunaratkaisuille. Alkukartoituksen jälkeen tutustutaankin tuotteiden pienoismalleihin: oikea malli, väri ja toiminnallisuus löytyy takuuvarmasti! Remontin alkajaisiksi ikkunat mitataan ja suunnitellaan huone kerrallaan ja kun kaikki on valmista, tehdään ikkunatilaus Piklakselle. Mittavastuun kannamme me! Suomessa valmistetut tuotteemme ovat ensiluokkaisen kestäviä. Ikkunaremonttiin kuuluu aina lopputarkastus ja asennuspöytäkirjan

Uusi ulko-ovi kotiin taikka mökille?

Suomen Energia Apu tarjoaa ulko-ovien asennuksen kokonaisvaltaisena palveluna. Ulko-ovi toimii kotisi sisäänkäyntinä ja on parhaimmillaan myös äärimmäisen tyylikäs ja turvallinen. Meiltä saat huippulaadukkaat Piklas-ovet: valikoimastamme löydät niin HDF-ovet, massiivipuuovet kuin näyttävät pariovetkin. Värivaihtoehtoja löytyy 200 sävyssä ja oven tyylistä riippumatta turvallisuudesta ei tingitä. Kestävät ja kotimaiset Piklas-ovet on suunniteltu nimenomaan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Laadukas ulko-ovi nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo turvaa sekä säästää laadukkaiden eristysten ansiosta lämmitykseen kuluvaa energiaa. Ulko-oville Piklas myöntää 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Ikkuna- ja ulko-oviremontit sovittuna ajankohtana

Asennustiimimme saapuu paikalle tekemään remontin silloin, kun on sovittu. Kunnioitamme toiveitasi paitsi remontin suunnittelussa, myös toteutuksessa! Teemme ikkuna- ja ulko-oviremontteja Jyväskylässä aina yksilöllistä palvelua tarjoten. Huolehdimme rakenteiden tarkastuksesta ennen uuden tuotteen asennusta sekä kiinteistön sisä- ja ulkopuolen viimeistelystä asennuksen jälkeen. Kotisi on hyvissä käsissä! Ota yhteyttä Suomen Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet.

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!