Ikkunaremontti ja ulko-ovet Juva

Pitäisikö vaihtaa ikkunat tai tilata uusi ulko-ovi kotia suojelemaan?

Todennäköisesti kyllä, mikäli moista edes mietit. Laadukkaat ikkunat ja ulko-ovet ovat loistava sijoitus niin asunnon myyntiarvon kuin energian säästönkin puolesta.

Miten sitten kannattaisi edetä? Tilaa paikalle Suomen Energia Avun energinen asiantuntijatiimi tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jossa käydään läpi toiveet ja tarpeet mahdolliselle ikkuna- tai ulko-oviremontille. Kartoituskäynnin jälkeen pääsemmekin tilaamaan tuotteita ja siitä homma alkaa sitten edetä. Tutustu remonttien kulkuun alta!

Yhteyshenkilösi Juvalla

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola
[email protected]
044 298 4062

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ikkuna- ja oviremontit Juvalla Avaimet käteen -periaatteella

Kun koti tai mökki on vailla ikkuna- tai oviremonttia, Suomen Energia Apu on loistava valinta remontin toteuttajaksi. Olemme ikkunaremontteihin ja ulko-ovien vaihtoon erikoistunut yritys ja hoidamme mittatilaustyönä valmistetut kestävät Piklas-ovet tai ikkunat kotiisi kokonaisvaltaisena palveluna. Meiltä saat aina luotettavan suunnittelun, mittauksen ja asennuksen. Mittavastuu jää meille ja asennuksillamme on 2 vuoden takuu!

Ikkunaremontit yksilöllisenä palveluna

Ikkunaremonttia ei ole kovin mieluisa tehdä itse. Ja miksi tekisitkään itse, kun saat meiltä ikkunaremontin kokonaisvaltaisena pakettina. Pakettiin kuuluu paitsi kaikki alla luetellut työnvaiheet, myös asiakaslähtöinen ja mutkaton palvelu sekä paikalle tuleva asennustiimi, joka on maustettu ammattitaidolla, kokemuksella ja energisellä asenteella!
  • Maksuton kartoituskäynti ja suunnittelu
  • Ikkunamallien ja värisävyn valinta pienoismallien avulla
  • Piklaksen kotimaiset ja kestävät mittatilaustyönä valmistetut ikkunat
  • Asennuspöytäkirja ja lopputarkastus
  • Vanhojen ikkunoiden kierrätys

Ulko-oven vaihto kotiin, mökille tai muuhun kiinteistöösi

Suomen Energia Apu tarjoaa oviremontit, kun ulko-oven vaihto on ajankohtaista. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia Piklas-ovia, kuten mm. HDF-ovia 200 eri sävyvaihtoehdossa. Sopii muuten sitten ihan jokaiseen seinäväriin! Vai onko valintasi sittenkin aidosta puusta valmistettu massiivipuuovi tai upeaa avaruutta luovat pariovet? Oli miten oli, tästä ulko-ovesta haluat rampata ulos ja sisään koko ajan!

Kotimainen Piklas-ovi suojelee kotiasi

Piklaksen ulko-ovet ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Piklas myöntää ulko-oville 3 vuoden materiaalin kestävyystakuun ja 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Suomen Energia Apu toteuttaa ikkuna- ja oviremontit vaivattomasti

Jäikö jokin askarruttamaan vai oletko kenties valmis pyytämään asentajamme kartoituskäynnille? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! Onnistunut asiakaskokemus on meille äärimmäisen tärkeää ja sitoudummekin toteuttamaan remontin juuri niin kuin on sovittu. Remontin ajankohta katsotaan yhdessä sinulle sopivaksi ja remontin päätteeksi tarkastamme tietysti, että kiinteistön sisä- ja ulkopuoli on ikkunoiden tai ulko-oven vaihdon jäljiltä jäänyt siistiin kuntoon. Me hoidamme ikkuna- ja oviremontit Juvalla pienellä vaivalla sinulle.

Ota yhteyttä Energia Apuun, kun tarvitset uudet ikkunat tai ulko-ovet!