Aurinkopaneelit
Suonenjoki

Suoraa säästöä sähkökuluihin?
Aurinkopaneeleilla se onnistuu!

Hanki aurinkopaneelit Suomen Energia Avulta ja saat markkinoiden parhaat laitteet kiinteistösi tarpeisiin mitoitettuna ja oikeaoppisesti asennettuna. Aurinkoenergiaan siirtyminen on tuottava sijoitus, joka kannattaa niin ympäristön kuin sähkölaskusikin puolesta. Tutustu aurinkopaneelien hankintaan ja aurinkoenergialla saamiisi hyötyihin alta. Toimitamme aurinkopaneelit asennettuna Suonenjoella.

Yhteyshenkilösi Suonenjoella

Kari Kattelus

Aurinkovoimalat

Mikkeli – Ristiina – Suomenniemi – Puumala – Sulkava – Juva – Virtasalmi – Leppävirta – Joroinen – Rantasalmi – Oravikoski – Suonenjoki – Pieksämäki – Hankasalmi
[email protected]
0400 624539

 

 

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aurinkopaneeleilla selvää säästöä sähkökuluissa

Kaikessa yksinkertaisuudessaan aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Mutta kuinka isoista summista todellisuudessa puhutaan? Aurinkosähköjärjestelmä tekee kiinteistön sähkön tuottamisesta omavaraisempaa, jolloin säästöä tulee niin sähkön siirtomaksuissa kuin veroissakin. Paneeleihin sijoitettu summa tuottaa vuosittain jopa yli 10 % säästöä rahassa mitattuna puhtaana käteen. Aurinkopaneelit kannatta tietysti hankkia nyt, sillä sähkön kokonaishinta on noussut viimeisen 10 vuoden aikana noin 50 % ja nousu on viime aikoina kiihtynyt entisestään. Siis mitä aiemmin hankit paneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi!

Tilaa markkinoiden laadukkaimmat aurinkopaneelit meiltä!

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, jolta saat kokonaisvaltaista palvelua. Palvelumme kattavat kaiken aurinkopaneelien hankintaan liittyvän: tarkistamme sähkölaskustasi sähkönkulutuksen, mitoitamme kiinteistöösi juuri oikean määrän aurinkopaneeleita, valitsemme parhaan mahdollisen sijoituspaikan ja asennamme aurinkopaneelit kiinteistösi katolle tai maan pinnalle asennettaviin telineiseen.

Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita aurinkopaneeleita, joiden laitteisto on paitsi helppokäyttöinen, myös lähes huoltovapaa. Huippulaatuiset paneelimme ovat suunniteltu sietämään varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana. Laitteet siis toimivat loistavasti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Aurinkopaneeleiden värivaihtoehdoista voit valita mielesi mukaan mustan tai syvän sinisen. Paneeleiden tuottoa seuraat kätevästi suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimestasi. Tuotteillamme on 10–30 vuoden takuu ja varmistamme tyytyväisyytesi palveluumme olemalla sinuun yhteydessä vielä asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä, kun aurinkopaneelien hankinta on ajankohtaista

Palvelemme asiakkaitamme Suonenjoella. Takaamme huolellisen ja laadukkaan asennuksen. Sijoitamme paneelit kiinteistöösi paras tuotto mielessä ja vastaamme kaikkiin aurinkovoimalan huoltoon liittyviin kysymyksiin myös asennuksen jälkeen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja palvelemme aina mitenkäs muutenkaan kuin positiivisella (aurinko)energialla! Ota yhteyttä niin kerromme lisää tuotteistamme sekä aurinkoenergiaan siirtymisestä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!