Aurinkopaneelit
Leppävirta

Mietitkö aurinkopaneelien hankintaa?

Tutustu aurinkoenergian hyötyihin ja tilaa aurinkopaneelit meiltä! Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen sijoitus, josta kiittää niin ympäristö kuin sähkölaskusikin. Me Suomen Energia Avulla olemme erikoistuneet aurinkopaneeleihin ja hoidamme kaiken aina mitoittamisesta paneelien asentamiseen. Palvelemme Leppävirralla, ota yhteyttä!

Yhteyshenkilösi Leppävirralla

Kari Kattelus

Aurinkovoimalat

Mikkeli – Ristiina – Suomenniemi – Puumala – Sulkava – Juva – Virtasalmi – Leppävirta – Joroinen – Rantasalmi – Oravikoski – Suonenjoki – Pieksämäki – Hankasalmi
[email protected]
0400 624539

 

 

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi aurinkopaneelien hankkiminen kannattaa?

Aurinkopaneelien hankita kannattaa, sillä oikein mitoitettuna ja asennettuna ne ovat takuulla tuottava sijoitus. Aurinkopaneelien suosio on viime vuosina ollut nousussa, eikä suotta! Aurinkopaneelit nostavat kiinteistön arvoa ja maksavat itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Ympäristötekijöistä puhumattakaan! Kiinnostuitko? Tilaa aurinkopaneelit meiltä Leppävirralla!
  • Ekologinen ratkaisu sähkölaskun pienentämiseen
  • Aurinkopaneeleilla 30 vuoden tuottotakuu
  • Parantaa kiinteistön E-lukua
  • Nostaa kiinteistön arvoa
  • Vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja
  • Helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa laitteisto
  • Toimii Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa

Kuinka paljon aurinkoenergialla sitten voi säästää?

Aurinkopaneelien avulla kiinteistösi on omavaraisempi sähkön tuottamisessa sähkön kokonaishinnan ollessa jatkuvassa nousussa. Aurinkopaneelien tuotto on jopa 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen. Aurinkopaneelien rahallinen tuotto nousee vuosittain, kun sähkön hinta nousee. Eli mitä aiemmin hankit aurinkopaneelit, sitä enemmän saat tuottoa sijoituksellesi! Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime aikoina jopa paljon tätä enemmän.

Laadukkaat aurinkopaneelit saat Suomen Energia Avulta

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet. Paneelit ovat markkinoiden laadukkaimpia ja ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että paneelit sijoitetaan oikein. Aurinkovoimalan käyttö on helppoa ja laitteisto on lähes huoltovapaa. Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä sekä omasta puhelimestasi.

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Leppävirralla

Kun kiinnostuksesi aurinkopaneeleista herää, ota yhteyttä meihin niin autamme sinua kaikessa mahdollisessa. Ammattitaitoiset asentajamme mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tarkistamme sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen katsomme paneeleille hyvän asennuspaikan joko katolta tai maahan asennetuista telineistä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja varmistamme palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä asennuksen jälkeen. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut aurinkopaneelien hankinnasta. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Toimimme Leppävirralla.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!