Aurinkopaneelit
Jyväskylä

Mietitkö aurinkopaneelien hankkimista Jyväskylässä sijaitsevaan kiinteistöösi? Olet oikeassa paikassa.

Aurinkoenergiaan siirtyminen on kannattava ratkaisu sähkölaskun pienentämiseksi ja me Suomen Energia Avulla autamme sinua kaikessa, mitä aurinkopaneelien hankintaan liittyy! Me tullaan paikalle positiivisella (aurinko)energialla ja hoidetaan kaikki taustatyöstä mitoittamiseen ja asentamiseen. Kiinnostuitko? Tutustu alta aurinkopaneeleihin ja aloitetaan yhdessä kartoituskäynnistä.

Yhteyshenkilösi Jyväskylässä

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola – Jyväskylä
[email protected]
044 298 4062

Toni Hänninen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Pertunmaa – Heinola – Hartola -Joutsa – Toivakka – Hankasalmi – Pieksämäki – Kangasniemi – Mäntyharju – Varkaus – Ristiina – Jyväskylä
[email protected]
050 559 8973

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi siirtyä aurinkoenergiaan?

Aurinkopaneelit ovat tuottava sijoitus ja niiden suosio on viime vuosina kasvanut sähkön kokonaishinnan noustessa kovaa vauhtia. Aurinkopaneelien hankkiminen on kannattava investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa, parantaa energiatehokkuutta ja maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Mitä vielä? Aurinkopaneelit ovat helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeämme. Yhä useampi on huolestunut planeettamme hyvinvoinnista ja aurinkoenergiaan siirtyminen onkin loistava valinta myös ympäristön kannalta!

Aurinkopaneelien tuotto pähkinänkuoressa:

  • Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuottotakuu
  • Aurinkopaneelit parantavat kiinteistön E-lukua ja nostavat sen arvoa
  • Paneelien käyttö vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja
  • Sähkön kokonaishinta on noussut 10 vuoden aikana keskimäärin noin 50 % ja viime aikoina jopa paljon tätä enemmän. Aurinkopaneelit tekevät kiinteistön sähköntuotosta omavaraisempaa!
  • Aurinkopaneelien tuotto rahassa mitattuna on jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa puhtaana käteen

Tilaa aurinkopaneelit meiltä Jyväskylässä, se kannattaa!

Kun tilaat aurinkopaneelit meiltä, saat takuulla markkinoiden parhaat paneelit huolellisesti mitoitettuna ja asennettuna. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia aurinkopaneeleita. Tarkistamme asennusprosessin yhteydessä kiinteistösi todellisen sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja näin asiantuntijamme pystyvät mitoittamaan, sijoittamaan ja asentamaan paneelit oikein paras tuotto mielessä.
Toimittamissamme aurinkopaneeleissa on helppokäyttöinen laitteisto ja niiden huollontarve on hyvin vähäinen. Aurinkopaneeleihin voit valita väriksi joko syvän sinisen tai mustan. Paneeleiden tuottoa seuraat kätevästi suoraan invertterin näytöstä ja myös omasta puhelimestasi. Tuotteilla on 10–30 vuoden takuu ja varmistamme tyytyväisyytesi olemalla sinuun yhteydessä vielä asennuksen jälkeen. Ota yhteyttä niin kerromme lisää aurinkosähköjärjestelmän käytöstä ja laitteiden takuusta!

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Jyväskylässä

Paras paikka asentaa aurinkopaneelit on katolle kohti etelää. Aurinkopaneelit voidaan kuitenkin sijoittaa myös kahteen ryhmään kohti itää ja länttä. Lisäksi asentaminen telineisiin maan pinnalle on mahdollista. Oikein asennettuna kaikilla vaihtoehdoilla saa erittäin hyvän tuoton!

Laadukkaat paneelit kestävät myös varjostumista!

Suomessa valoa riittää kesällä aikaisesta aamusta myöhään iltaan, mutta usein huolia aiheuttaa Suomen harmaat sääolot syksyllä ja talvella. Tämä ei todellisuudessa ole ongelma, sillä aurinkopaneelimme sietävät myös varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana! Paneelimme ovat jaettu pieniin osiin ja siksi varjostuminen aiheuttaa vain pienen tehon heikentymisen. Ja kannattaahan nyt kesällä hellivä auringonvalo hyödyntää ilmaisena sähkönä!

Kun aurinkopaneelien hankinta on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä.

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys. Palvelumme ovat saatavilla Jyväskylässä, ja voit huolettaa jättää kaikki aurinkopaneeleihin liittyvät kysymykset huoleksemme. Riittää, että olet kiinnostunut aurinkoenergiaan siirtymisestä, me hoidamme loput! Ota yhteyttä niin me tullaan paikalle kartoittamaan tilanteesi ja mahdollistamaan sinulle aurinkoenergiaan siirtyminen helposti ja luotettavasti. Palvelemme Jyväskylän alueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!