Aurinkopaneelit
Juva

Mietitkö aurinkopaneelien hankintaa? Hienoa!

Me autamme sinua siirtymään aurinkoenergiaan ja kerromme mielellämme lisää. Aurinkopaneelien hankkiminen kannattaa ehdottomasti ja me Suomen Energia Avulla olemme erikoistuneet kaikkeen aurinkopaneelien hankintaan liittyvään. Hoidamme aurinkopaneelien toimituksen aina mitoituksesta asennukseen. Palvelualttiit asiantuntijamme suorastaan säteilevät energiaa ja saapuvat paikalle aurinkoisella mielellä! Tutustu aurinkopaneelien hankintaan alla, palvelumme ovat saatavilla Juvalla.

Yhteyshenkilösi Juvalla

Janne Väisänen

Ikkunat, ovet ja aurinkovoimalat

Mikkeli – Lahti – Hollola – Juva – Sulkava – Rantasalmi – Heinävesi – Savonlinna -Enonkoski – Kerimäki – Punkaharju – Puhos – Kitee – Parikkala – Puumala – Anttola
[email protected]
044 298 4062

Kari Kattelus

Aurinkovoimalat

Mikkeli – Ristiina – Suomenniemi – Puumala – Sulkava – Juva – Virtasalmi – Leppävirta – Joroinen – Rantasalmi – Oravikoski – Suonenjoki – Pieksämäki – Hankasalmi
[email protected]
0400 624539

 

 

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet ikkunaremonttia, ulko-ovien vaihtoa tai aurinkoenergiaan siirtymistä on paras tapa aloittaa varaamalla maksuton kartoitus ja suunnitteluaika. Jätä vain yhteystietosi, ja olemme pian yhteydessä. 😊

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut erityisesti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi aurinkoenergiaan siirtyminen kannattaa?

Aurinkopaneelit ovat tuottava ja pitkäikäinen investointi. Aurinkopaneeleiden hankkiminen on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa sen energiatehokkuutta. Mikä parasta? Aurinkopaneeleihin investoiminen maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Ei siis ihme, että aurinkoenergiaan siirtyminen on ollut viimevuosina suosiossa.

Kun aurinkopaneelit mitoitetaan oikein, ne ovat tuottava ja järkevä sijoitus. Aurinkopaneelien käyttö vähentää sähkön siirron määrää ja pienentää siirtomaksuja sekä veroja. Me asennamme aurinkopaneelit kiinteistöösi asiantuntevasti rakennuksen koon ja ominaisuudet huomioiden. Näin taataan paras mahdollinen hyöty. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa aurinkopaneelit meiltä Juvan alueella!

Aurinkoenergian tuotto sähkön hinnan noustessa

Aurinkopaneeleiden hankkiminen on ajankohtaista juuri nyt, sillä sähkön kokonaishinta on ollut jo pitkään nousussa. Viimeisen 10 vuoden aikana sähkön hinta on noussut noin 10 %, ja nousu jatkuu edelleen. Kysymys kuuluukin miten saada sähkölaskua pienemmäksi sähkön käytöstä tinkimättä? Aurinkopaneeleilla se onnistuu!

Aurinkopaneelit tuottavat, kun sähkönkulutus ja paneeleiden tuotto ovat oikeassa suhteessa. Toisin sanoen, mitä enemmän käytät paneeleiden tuottamaa sähköä, sitä suuremmat säästöt saat. Aurinkopaneelien tuotto on parhaillaan jopa yli 10 % säästöä sähkön hinnassa suoraan rahana mitattuna.

Energia Apu asentaa aurinkopaneelit Juvalla

Meiltä saat korkealaatuiset aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnikkeet oikeaoppisesti asennettuna. Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia paneeleita ja ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että paneelit mitoitetaan ja sijoitetaan kiinteistöösi oikein.
  • Toimittamissamme aurinkopaneeleissa on helppokäyttöinen laitteisto
  • Paneeleiden tuottoa voit seurata suoraan invertterin näytöstä ja omasta puhelimestasi
  • Tuotteilla on 10–30 vuoden takuu
  • Aurinkopaneelimme voidaan sijoittaa katolle joko yhteen tai kahteen ryhmään tai asentaa myös maan pinnalle asennettaviin telineisiin
  • Paneelimme sietävät varjostumista ja silti niiden tuotto pysyy korkeana

Ota meihin yhteyttä, kun harkitset aurinkoenergiaan siirtymistä

Heräsikö kysymyksiä? Arveluttaako aurinkopaneeleihin investoiminen yhä? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, mikäli aurinkopaneeleihin siirtyminen kiinnostaa. Me vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua kaikessa aurinkopaneeleihin liittyvässä. Kun päätös aurinkopaneeleihin siirtymisestä on tehty, asiantuntijamme mitoittavat kiinteistöösi sopivan määrän aurinkopaneeleita. Tarkistamme sähkökulutuksen sähkölaskustanne ja tämän jälkeen autamme valitsemaan paneeleille hyvän asennuspaikan.

Suomen Energia Apu on aurinkopaneeleihin erikoistunut yritys, joka palvelee Juvalla. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja varmistamme palvelumme laadun olemalla teihin yhteydessä vielä asennuksen jälkeen. Meiltä saat aina aurinkoista palvelua!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!